Ripaus Pariisia

Se tunne, että olet käynyt ja ollut Pariisissa, mutta nähnyt vain ripauksen. Oma ripaukseni Pariisia oli Eiffel-torni maaliskuun lopussa 2008. Vietin Pariisissa tuttavani luonna liki 10 päivää, mutta nähtävyyksistä sain kokea vain sen Eiffelin. Majoituin noin 50 kilometrin päässä Pariisin keskustasta, Mantes-la-Joliessa.

 

whiteandfresh0538.jpg

whiteandfresh0547.jpg

whiteandfresh0559.jpg

Eiffel on kyllä todella vaikuttava. Samaan aikaan niin ruma ja niin kaunis! 

whiteandfresh0567.jpg

whiteandfresh0571.jpg

whiteandfresh0574.jpg

whiteandfresh0577.jpg

École Militaire – Pariisin sotakoulu/-akatemia

whiteandfresh0576.jpg

whiteandfresh0575.jpg

whiteandfresh0580.jpg

whiteandfresh0573.jpg

Ei, en ole kiittämätön siitä, että sain lomailla Pariisissa. Reilu viikko pariisilaista arkielämää, ihmisiä, upean kielen kuuntelua. <3 Harmittaa vain, että nähtävyysosasto jäi niin pieneksi. Ehkä jonain päivänä pääsen takaisin ja näen enemmän. 🙂

Postaus on osa Männäviikkoja, johon minut haastoi Mintunmustaa -blogin Silja Maaria. Tällä kertaa laitan haasteen 2ForLiving -blogin Elisalle ja Marjukalla. Ottakaa siis koppi, jos teillä(kin) on mielessä/luonnoksissa juttuja, jotka syystä tai toisesta on jäänyt postaamatta. 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *