Ilahduta bloggaajakaveria!

Jo maaliskuussa (!) ihana Tiia Black + White = Grey -blogista ilahdutti minua Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen muodossa. Haasteessa on tarkoituksena jollain tavalla ilahduttaa toista bloggaajaa – lahjalla, kommentilla tai millä tavoin nyt keksiikään. Alun perin haaste on lähtöisin Tipulassa -blogista.

whiteandfresh0617.jpg

whiteandfresh0618.jpg

Haasteen säännöt:

Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).

Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille.
Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä! (minä sain oman ilahdutusyllätykseni vaikken silloin vielä ollut itse haastetta laittanut eteenpäin)

Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

whiteandfresh0620.jpg

Minä päätin valita ilahduttavani sellaisia seuraamiani bloggaajia, jotka ovat tavalla tai toisella vaikuttaneet minuun jollain tapaa henkilökohtaisesti eli ei pelkän blogin perusteella:

Jonna H. – Keyword: Love

Tiia – Black + White = Grey

Heidi – Checklist

Silja Maaria – Mintunmustaa

Miia – Oma Koti Valkoinen

Jos haluatte ottaa vastaan ilahdutukseni, laittakaa minulle sähköpostilla ([email protected]) osoitteenne, niin pistän jotain pientä kivaa tulemaan – kunhan vain keksisin mitä. 😉

whiteandfresh0625.jpg

Tämä haastepostaus on myös osa Männäviikot -haastetta, johon Silja Maaria minut haastoi mukaan. Minä haastan S:n Beauty of Life -blogista! 🙂 Onko sinulla postauksia roikkumassa, jotka olisi pitänyt jo tehdä, kenties aikojakin sitten, muttet ole vain muistanut/ehtinyt/jaksanut? Jos on, niin ota osaa Männäviikkoihin! 

whiteandfresh0637.jpg

whiteandfresh0642.jpg

Kuvituksena Männäviikkojen kunniaksi viime kesänä Pop-Up Pohjanmaan aikana ottamani kuvat Helsingin Tuomiokirkosta

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *