Kunnostamalla uusi nojatuoli

Lapsuudenkodissani on koko ikäni ollut nojatuoli, jolla muistan äitini aina istuneen. Nojatuoli oli osa isompaa kokonaisuutta, johon kuului toinen nojatuoli, sohva ja sohvapöytä. Varmasti monelle tutun oloinen näky tämä tämmöinen nojatuoli retrolla kankaalla ja puisilla käsinojilla? 🙂 Eihän tällaisia nyt kukaan oikeasti itselleen halua, ajattelin, kun tyhjensimme olohuonetta vanhoista kalusteista. Sitten se vain iski; hinku saada tämä nojatuoli itselleni. Mielessäni on vahva kuva tästä nojatuolista uudella päällyskankaalla omassa olohuoneessani. Olen sen verran pienikokoinen, että tuohon tuoliin mahtuisi juuri kivasti käpertymään!

whiteandfresh3290.jpg

whiteandfresh3291.jpg

Tuolin puurunko on hyvässä kunnossa, mutta istuinosan levy on mennyt rikki ja siihen on vain laitettu korvaavana tuollainen levy. Päällyskankaan vaihdon lisäksi saattaisin ehkä haluta tehdä jotain tuolla lakatulle puupinalle, mutta se ei ole akuutein juttu. Eniten tosiaan kaipaisin tuoliin uutta päällistä, jotta se istuisi paremmin kotini sisustukseen. 

Olisiko siellä ruudun toisella puolella ketään, joka osaisi uudistaa tämän yli 30-vuotiaan ihanuuskamaluuden? 🙂

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Kunnostamalla uusi nojatuoli

  1. Mä oon koulutukseltani huonekaluverhoilija, ja teen näitä hommia sivuduunina päivätyöni ohessa.. Laita mulle vaikka meiliä, jos et ole vielä ehtinyt muita suunnitelmia tämän suhteen tehdä 🙂

    1. Marjukka: Hei, ihanaa! Ei ole vielä hajuakaan, miten asian kanssa etenisi, joten ehdottomasti laitan muutaman kysymyksen sulle tulemaan sähköpostilla lähiaikoina. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *