Marja-aroniamehua!

Taannoisen nu3-yhteistyön merkeissä valitsin itselleni marja-aroniamehua. Välittömästi syntyi mielikuva mustaherukkamehusta ja kylmistä talvi-illoista mehumuki käsissä lämmittämässä. Olen aiemmin vain ohimennen kuullut marja-aroniasta ja kerran olen moisen marjan suuhuni testatakseni laittanut. Sen enempää käsitystä tällä hortonomilla ei siitä ollut, mutta en tosin aikoinaan tiennyt sitäkään, että banaanikin on marja. 😉

whiteandfresh9901.jpg

whiteandfresh9910.jpg

whiteandfresh9903.jpg

Terassini pensasaita on marja-aroniaa eli periaatteessa voisin marjani siitäkin napsia. Niitä oli jossain kohtaa tosi paljon, kun linnuillekaan ne eivät ole maistuneet ennen kuin nyt, kun ruoka ilmojen kylmetessä alkaa muutoin olemaan kortilla. Näin ainakin oletan, sillä rastaat ovat saapuneet vasta parin viikon aikana. Sitä ennen ei lintuja paljon pensaissa näkynyt.

whiteandfresh9902.jpg

whiteandfresh9908.jpg

Marja-aroniamehu on marjojen tapaan aika miedon ja hieman happaman makuista. Mehu on luomua eikä siihen ole lisätty mitään keinotekoisia aineita. Ohje neuvoo juomaan mehua desin verran päivittäin ruokailun jälkeen. En osaa sanoa miksi vain desi ja miksi ruoan jälkeen, mutta netistä löytämässäni keskustelussa joku oli alkanut voimaan pahoin mehun juomisen jälkeen. Olisikohan juonut mehua tyhjään vatsaan ja piileekö tässä sitten syy siihen, miksi mehua suositellaan juotavaksi ruokailun jälkeen? Olen maistanut mehua sekä kylmänä että lämpimänä ja lämpimänä se maistuu itse asiassa hieman vähemmän happamalta vaikka hyvältä molemmin tavoin. Kaadoin desin verran kylmää mehua mukiin ja loppuosan kiehautettua kuumaa vettä. Oli melkein kuin olisi mustaherukkamehua juonut. Mainio C-vitamiinipommi! 

whiteandfresh9904.jpg

nu3:n verkkokaupassa saa nyt koko tilauksen loppusummasta 10 % pois. Tarjouksen saa hyödynnettyä koodilla NU3ENERGY ja tarjous on voimassa 2.-8.11.2015. Yksi alennuskoodi/asiakas. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Onko marja-aronia teille tuttu?

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *