Julisteinspiraatiokuvien top3 ja arvonnan voittaja

Blogissani olleessa Desenion julistearvonnassa saitte valita oman suosikkinne inspiraatiokollaasien joukosta. Arvonta on nyt päättynyt ja sen lisäksi, että arvoin voittajan, kasasin myös tilaston suosikeistanne. Mustavalkoisuus ja yksinkertaisuus oli selkästi mieluisinta ja häivähdys hempeää vaaleanpunaista tuntui myös purevan. Tässä inspiraatiokuvien top 3. 

1.

insp1.jpg

2.

insp2.jpg

3.

insp3.jpg

Arvonnan voitti heike ja voittajalle on ilmoitettu voitosta. Paljon onnea! <3

Jos arpaonni ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa mennä Desenion sivuille, sillä siellä on tosiaan toinen toistaan hienompia julisteita ja printtejä! On luontoa, graafista ilmettä, valokuvia, kaupunkeja, karttoja ja vaikka mitä! Valinnanvaikeuden iskiessä inspiraatiokollaasit voivat olla avuksi. 🙂

Kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille, teitä oli paljon ja oli ihana katsoa suosikkikollaasejanne. Kiitos myös Deseniolla upean arvontapalkinnon sponssauksesta! 

Yhteistyössä Desenio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *