Empire State Building

Empire State Building oli matkamme ainoa maksullinen nähtävyys. Hankimme liput etukäteen netistä ja saimme ne siten hieman edullisemmin (alle 30 dollaria) sekä vältimme lippuoston paikan päällä. Vierailumme ajoitus oli nappiosuma, sillä jonoja ei ollut.

whiteandfresh8671.jpg

whiteandfresh8735.jpg

whiteandfresh8744.jpg

Ensin siirryimme liukuportaita pitkin 2. kerrokseen, jossa oli turvatarkastus. Tämän jälkeen nousimme hissillä 80. kerrokseen, jossa oli näyttely Empire State Buildingin rakennuksesta ja historiasta. Jopa King Kong käveli vastaamme. 😉 Tämän jälkeen matkasimme hissillä vielä 86. kerrokseen, jossa varsinainen näköalatasanne oli. Lisämaksusta (20 dollaria) olisi päässyt vielä 102. kerrokseen, mutta emme kokeneet tätä tarpeelliseksi enää näkemiemme maisemien jälkeen. 

whiteandfresh8821.jpg

whiteandfresh8771.jpg

whiteandfresh8765.jpg

whiteandfresh8773.jpg

whiteandfresh8772.jpg

whiteandfresh8774.jpg

Empire State Buildingin oma varjo näkyi upeasti kaupungin yllä.

whiteandfresh8782.jpg

whiteandfresh8787.jpg

whiteandfresh8799.jpg

Kauempana siinsi One World Trade Center ja Vapaudenpatsas.

whiteandfresh8793.jpg

whiteandfresh8794.jpg

whiteandfresh8788.jpg

whiteandfresh8798.jpg

Yllä olevan kuvan vihreä alue on Madison Square Park, josta on vain korttelin verran matkaa hotellillemme.

whiteandfresh8795.jpg

Hotellimme kotikatu 27th Street on tuo vasemmalla, mistä keltainen taksi on tulossa.

whiteandfresh8802.jpg

whiteandfresh8800.jpg

Madison Square Park ja Flatiron Building

whiteandfresh8811.jpg

Macy’sillä oli jotain hässäkkään vissiinkin, kun pillit vain soivat ja paloautoja oli rakennuksen vierellä. Aukio tavaratalon edessä on Herald Square.

whiteandfresh8822.jpg

whiteandfresh8823.jpg

Bryant Park pääsi näemmä myös kuviin. 🙂

whiteandfresh8905.jpg

whiteandfresh8925.jpg

Ensi kerralla voisi käydä ihailemassa maisemia Top of The Rockissa Rockefeller Centerissä tai One World Trade Centerissä. Kuvittelin jotenkin hiljalleen kotiutuvani Suomeen ja Helsinkiin, mutta ikävä New Yorkiin tuntuu vain kasvavan mitä enemmän tätä Helsingin menoa katselee. Sniisk, pääsisipä pian takaisin! <3

Jos jollain muullakin on matkakuume nostanut päätään, niin muistutuksena, että Apollomatkoilta saa nyt koodilla WHITEANDFRESH (huom, isoilla kirjaimilla) lento+hotelli -matkoista 50 € alennuksen/varaus 8.10.2015 asti! Alennus koskee siis kaikkia Apollomatkojen itse räätälöitäviä lento+hotelli -paketteja, kaupunkilomia ja viikonloppumatkoja. Alennetun hinnan näet, kun syötät varauksen teon yhteydessä alennuskoodin. Huom! Matkustusaika alennuskoodilla varattuihin matkoihin 29.2.2016 asti.

Muistakaa myös osallistua arvontaan, jossa voi voittaa 500 euron matkalahjakortin Apollomatkoille! 🙂

 

Yhteistyössä Apollomatkat

7 kommenttia “Empire State Building

  1. Jestas sentään mitkä maisemat!! Pelkkä ajatuskin näistä useita kymmeniä kerroksia sisältävistä rakennuksista huimaa mun päätä. Korkein mitä mä kai olen nähnyt, on ne 12 kerroksiset kerrostalot Havukoskella… ;D

    1. Minna: Todellakin! Eivätkä edes pärjää vertailussa todellisille maisemille. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *