Mayn metallilankakori keittiöön!

Pitkäaikainen haaveeni toteutui, kun Habitare-messuilla Zinotin osastolta sain mukaani valkoisen Mayn metallilankakorin. Kori on kokovalikoiman uutuus, XS. Olen etsinyt sopivaa säilytyskoria öljyille ym. tarvikkeille, mutta mikään ei ole Mayn koreja enempää sykähdyttänyt. Kiitos siis Zinotin Susannalle!

whiteandfresh0198.jpg

whiteandfresh0196.jpg

Koriin ostin pienen Mayn puisen tarjottimen, joka tekee korin pohjasta tasaisen eikä öljypullot ja muut keikahda nurin. Tarjottimen toinen puoli on Mayn tuotteissa jo tuttua ja nähtyä kuosia ja toinen puoli puunvärinen. Puolenvaihdolla saa siis halutessaan pientä vaihtelua. 

whiteandfresh0192.jpg

whiteandfresh0195.jpg

whiteandfresh0082.jpg

Tältä siis näytti keittiön tasolla ennen muutosta, ja sen jälkeen…

whiteandfresh0197.jpg

tältä. 

Pieni, mutta silti iso muutos. Tykkään! 🙂

 

Mayn kori saatu Zinotilta 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *