Keittiötavaroiden karsintaa!

Vaatekaapin läpikäynnin ja karsimisen jälkeen siirryin keittiöön. Kaivoin kaapeista ja tasoilta kaikki astiat ja keittiötarvikkeet, vain ruoat säilytysastioissaan jätin paikoilleen. En koe, että mulla olisi mitenkään järisyttävän paljon astioita yms., mutta kun ne latoi tuohon lattialle, niin kyllähän se aikamoiselta määrältä näyttää. 😀 Tuostahan saisi karsittua vaikka ja kuinka!

whiteandfresh3842.jpg

whiteandfresh3846.jpg

whiteandfresh3848.jpg

Tässä oli lopulta ne tavarat, jotka karsiutui pois. Tuntuu aika pieneltä määrältä. Pakko tosin myöntää, että olen tässä loppukesän ja alkusyksyn aikana, ennen tätä rysäystä karsinut jonkin verran tavaraa. Ehkä määrä siksi on nyt näin pienehkö. Osa näistä meni surutta hävitettäväksi ja osa lähti kiertoon. Jatkossa yritän katsella keittiötarvikkeitani useammin sillä silmällä, jotta saan pidettyä määrän aisoissa. Kaappitilaakaan kun ei loputtomiin ole ja vaikka olisikin, niin avarammin sijoitettuja tavaroita on huomattavasti helpompi ottaa käyttöön.

whiteandfresh3828.jpg

whiteandfresh3831.jpg

 Karsin myös kukkaruukut ja maljakot, joita lähti myös kiertoon aika hyvä määrä. Kuinka paljon oikeasti voi ihminen tarvita maljakoita?! 😉

Mittavimmat karsinnat on nyt tehty lukuunottamatta valokuvia ja muistoja. Niiden kanssa tuleekin hankaluuksia, tiedän jo etukäteen. Niiden kimppuun siirryn kuitenkin vasta myöhemmin, sillä suurin osa valokuvistani on (onneksi) varastossa ja muistoillakin on oma laatikkonsa täällä kotona eli ovat valmiiksi omassa hallitussa kuplassaan. Nyt voisi keskittyä ehkä siihen karsimisen jälkeen tulevaan työvaiheeseen eli järjestelyyn ja järjestyksen ylläpitoon. 

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *