I'm off to New York!

Laukut on pakattu, asuntovahti informoitu kaikesta tarpeellisesta ja lento lähtee iltapäivällä. Seuraavat viisi yötä vietetään New Yorkissa! 🙂

whiteandfresh8393.jpg

Olen ajastanut teille matkan ajaksi pari postausta, sillä matkalla käytössä on vain puhelin eli postausten teko ei onnistu. Saatan ehkä iltaisin hotellilla vastailla mahdollisiin kommentteihinne, mutta muutoin palaan blogiin vasta kotiin palattuani. Sitten onkin odotettavissa monta matkapostausta! Matkan aikana päivitän Instagramia, sieltä kannattaa siis käydä seuraamassa matkan kulkua. Ja hei, myös Miian Instagram-tili täyttynee New York-tunnelmista! 🙂

Nähdään taas ensi viikolla!

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “I'm off to New York!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *