Ostoslista New Yorkiin – vinkkejä kaivataan!

Alun perin New Yorkin matkan piti olla nähtävyyspainotteinen ja shoppailua ei nimeksikään. Nyt kuitenkin ajan saatossa ajatukset ovat hieman muuttuneet ja ostoksia tulen varmasti tekemään, nähtävyyksiä kuitenkaan unohtamatta. Olen tutkiskellut vaatekaappini sisältöä ja tuossa vanhoja vaatteitani läpi käydessä ja karsiessa huomasin, että karderoopini kaipaa päivitystä. Päätin siis hoitaa suurimman osan päivityksestä ostamalla vaatteita New Yorkista ja näin saan sekä tuotua tuliaisia että täydennettyä vaatekaappiani. Kävin netissä selailemassa Forever 21:n valikoimaa ja poimin sieltä joitain juttuja.

whiteandfresh2.jpg

Tarvetta olisi mustille suorille housuille, trenssille, pidemmän malliselle neuletakille ja käsilaukulle. Suorat housut on akuutein tarpeeni ja käsilaukku sekä trenssi akuuteimmat haaveeni. Muitakin vaatteita sekä kenkiä ja laukkuja varmasti katselen ja niiden suhteen teen päätöksiä sitten paikan päällä. Se, ostanko vaatteita juuri Forever 21:sta on vielä avoinna. Saatan päätyä ostamaan myös muualta, esimerkiksi Century 21:sta tai vaikkapa Macy’silta.

whiteandfresh1.jpg

Photos: Forever 21

Olen myös haaveillut ostavani New Yorkista julisteen, yllättäen New Yorkin/Manhattanin kartan. Nyt tosin mietin, pitäisikö se ostaa sieltä vai jostain muualta myöhemmin? Ja jos ostan sen New Yorkista, niin mistä sieltä voi ostaa kivoja julisteita?

Jonkilaisia kosmetiikkatuotteita voisi myös harkita. Ainoa must-juttu on uusi mineraalimeikkipuuteri. Olen tähän mennessä käyttänyt Flow Kosmetiikan puuteria, mutta haluaisin kokeilla jotain muuta välillä. Olisi plussaa, jos se olisi Yhdysvalloissa halvempaa kuin Suomessa, mutta tärkeintä on, että samaa merkkiä saa sitten myös jatkossa Suomesta tai Suomeen tilattua. Mielessä on aika vahvana BareMineralsin kehuttu mineraalimeikkipuuteri ja sitä löytynee New Yorkista sekä Macy’silta että Sephorasta. Onko teillä suosituksia BareMineralsille tai jollekin muulle mineraalimeikkipuuterimerkille, jota saisi sitten myös kotimaassa ollessaan? 🙂

Olisi kiva tuoda mahdollisesti myös elintarvikkeita, sellaisia, jotka eivät heti pilaannu. Onko teillä vinkkejä, mitä kannattaisi ja mitä saa tuoda Yhdysvalloista Suomeen?

Otan mielelläni vastaan vinkkejä ja ehdotuksia tässä postauksessa mainitsemilleni tuliaisajatuksille ja miksei muitakin vinkkejä, jos sellaisia tahdotte antaa! 🙂 Matkaan on enää kolme yötä! <3

 

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Ostoslista New Yorkiin – vinkkejä kaivataan!

  1. Century 21:sta suosittelen katsomaan laukkua. Vaatteita ostin itse Macylta enemmän, mutta silloin sattui olemaan Black Friday ja sen vuoksi kaupunki täynnä alennuksia. Macy's on silti sellainen, josta katsoisin myös kosmetiikka. Printeistä en osaa sanoa, ehkäpä MoMasta? Mutta helppo on tilata myös jälkikäteen, jos ei mieluista tule vastaan. Ihanaa matkaa teille! Omaa Amerikan matkaa odotellessa. Joskin sinne on vielä aikaa. 🙂

    1. Hanna: Kiitos vinkeistä! 🙂 Macy'siltähän saa passilla pienen alennuksen, joten sieltä voisi harkita ostavansa puuterin. Century 21:n nettisivuilla näin ihan kivoja laukkuja, mutta saa nähdä, mistä sitten ostankin ja mitä. Jännittävää!

  2. Mä en tiedä onko mahdollista vierailla Nykissä ja olla ostamatta mitään…! 😉 Forever oli keskellä Times Squarea, siellä tuli itsekin piipahdettua. Kantsii tsekkaa myös Aéropostale samoilta hoodeilta. Macy'siltä en ostanut mitään, oli aika tyyriit hinnat, sehän on vähän kuin meidän Stocka potenssiin sata. Me ei tuotu oikeastaan mitään muita elintarvikkeita kuin karkkia tms. Hershey'sin legendaarinen karkkikauppa on myöskin TS:n tuntumassa niiden punaisten portaiden (näette ne varmasti) takana. Siellä kannattaa piipahtaa ja me tuotiin sieltä suklaakastiketta ja taidettiin ottaa vaahterasiirappiakin mukaan. 🙂 Yksi asia mikä kannattaa napata mukaan, jos osuu silmään on Zip Bageja. 🙂 Eli siis minigrip-pusseja, mutta sellaisella &quot;vetoketjulla&quot;. Slider bageiksi niitä kutsuttiin. Ihan törkeän käteviä just reissuissa ja missä vaan. Kantsii ehdottomasti raahata niitä Suomeen asti! Me vannotaan kaveriporukassa niiden nimeen! 😀 Saa niitä Suomestakin, olen joskus cittarissa nähnyt, mutta maksaa joku 8 euroa boksi. Siellä vissiin taalan tai kaksi. Niitä myydään joka paikassa, ainakin Duane Readessa. Paras ruokakauppa on kuitenkin Whole Foods, ehdottomasti! Siellä kannattaa piipahtaa, jos vaan on aikaa. Ainakin yks on Central Parkin laitamilla Trump hotellin viereisessä rakennuksessa. Siis niin upea ruokakauppa, että kierreltiin siellä ihan huuli pyöreänä. Ostin sieltä myös ihania gluteenittomia patukoita ja keksejä, joita en Suomesta saa.<br />
    <br />
    Jos satut törmäämään Rainbow -nimiseen vaate- ja kenkäkauppaan, kannattaa siellä käydä. Yksi liike Empiren lähellä ainakin. Ei mikään merkkiliike ja osa varsinkin vaatteista täyttä skeidaa, (kiinalaistekoisia rättejä) mutta kenkälaatu on sellaista Dinskomaista ja sikahalpaa. Ostin itse kahdet kengät 20 taalalla ja pari kevättä ja syksyä on niillä nyt tallattu. Toiset niin lämpimät, ettei 20 asteen pakkanen paljoa tunnu! Kannattaa piipahtaa. Jos printtejä ja julisteita haluat, osta kadulta. Niitä myydään joka nurkassa ainakin TS:n kulmilla ja itsekin ostin niitä läjäpäin. Ai että, teille tulee varmasti mahtava reissu!! Odotan innolla postauksia ja kommentteja matkasta jälkikäteen!! 🙂

    1. Heidi: Sulta löytyykin paljon vinkkejä, kiitos! 🙂 Tajusin juuri, että talvikengät olisi aika must, joten sellaisia ajattelin kurkistella. Toi Rainbow kuulostaa ihan hyvältä, tarttisinkin itselleni kunnon talvikengät. Kyllä alkaa jännittää! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *