Mustavalkoinen Collection -koristetyyny

Tapio Anttilan suunnittelemat tuotteet kolahtavat minuun. Viime vuonna hänen Nordic Hysterialle suunnittelemat tuotteet ja tänä vuonna Vepsäläiselle myyntiin tuleva Tapio Anttila Collection. Itse asiassa viime vuoden Habitaresta saamani Siipi-henkari toimii edelleen makuuhuoneessa sisustuselementtinä. 🙂

whiteandfresh0016.jpg

whiteandfresh0015.jpg

whiteandfresh0088.jpg

Sain torstain Habitare-messujen Late Night Shoppingista mukaani mustavalkoisen Collection -koristetyynyn, jota olin jo keskiviikon ammattilaispäivänä ihastellut. Tapio Anttilan suunnittelema ja Lennolin valmistama tyyny on yksinkertainen ja moderni, kuviona Tapio Anttilan oma logo. Tyynystä on myös punavalkoinen versio.

whiteandfresh0210.jpg

whiteandfresh0219.jpg

Logolla onkin mielenkiintoinen tarina. Yksinkertaisessa logossa voi nähdä monia asioita; A-kirjaimen, T-kirjaimen, tuolin, pöydän tai vaikkapa harpin. Myöhemmin jo logo-valinnan varmistuttua selvisi, että kuvio tarkoittaa myös japaniksi puuta. Tuollainen sattuma on varmasti jo kohtalon merkki siitä, että logo on täydellinen. 🙂

whiteandfresh0224.jpg

whiteandfresh0211.jpg

Tapio Anttila Collectionista, siinä mukana olevista tuotteista ja yrityksistä tuotteiden takana voi käydä lukemassa lisää täältä. Laajemmin tietoa Tapio Anttilasta ja hänen referensseistään löydät hänen omilta sivuiltaan.

 

Yhteistyössä Tapio Anttila / Tapio Anttila Collection

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *