Habitare 2015 part 2

Vuorossa Habitare 2015:n loput suosikkini. Edelliset viisi löydät täältä.

Muotoilutoimisto Ehee

whiteandfresh0039.jpg

whiteandfresh0045.jpg

whiteandfresh0044.jpg

Tämä turkulaisen Muotoilutoimisto Eheen Särmä-valaisin oli rakkautta ensisilmäyksellä! <3 Meeri Särkän luotsaama suunnittelutoimisto suunnittelee tyyliltään minimalistisia, leppoisia ja eheitä tuotteita.

Hobby Hall

whiteandfresh0049.jpg

whiteandfresh0052.jpg

Tuttu ja turvallinen Hobby Hall on ottanut ison askeleen eteenpäin, mitä tulee sisustustuotteisiin! Kodinkoneista ja huonekaluista tunnettu Hobbari oli todella yksi suosikeistani messuilla.

Zinoti

whiteandfresh0060.jpg

whiteandfresh0066.jpg

Zinotin tuotemerkit mayn ja musta5101 jaksavat ihastuttaa! Mayn metallilankakorit ovat moderni ja kaunis ratkaisu kaikenlaisiin säilytystarpeisiin. Koreja löytyy eri kokoisia, joista uusimpana xs-koko. Saippuoita löytyy kolmessa eri tuoksussa ja valikoimissa on edelleen tutut musta5101 käsitiskiaine ja keittiösuihke. Kaikkiin tuotteisiin pääset tutustumaan täältä.

Miiko Design

whiteandfresh0070.jpg

whiteandfresh0075.jpg

Miikon kauniit ja kotimaiset luonnonmateriaaleista (villahuopa, koivuvaneri, nahka – myös hirvennahka) valmistetut sisustus- ja keittiötuotteet sekä laukut, asusteet, korut ja taulut ovat klassikoita jo syntyessään. Yksinkertaisia ja moderneja tuotteita, jotka materiaalin ja ulkonäön puolesta ovat ajan- ja katseen kestäviä.

Cilla’s 

whiteandfresh0077.jpg

Ihana Cilla’s löytyi myös messuilta! Kaikenlaista kotiin ja kauneuteen löytyy verkkokaupasta ja Cilla´sin kivijalkaputiikista Helsingistä osoitteesta Viipurinkatu 8!

Muutamia tuliaisiakin tarttui messuilta mukaan ja niistä ehdottomasti myöhemmin lisää. <3

Nyt vain viikonloppuna kaikki Habitare-messuille! 🙂

Yhteistyössä Messukeskus / Habitare

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *