Parvekkeen oleskelunurkkaus

Tänä kesänä parvekkeen sisustus on ollut teemaltaan vähemmän on enemmän. Haaveilin ensin väreiltään natsaavasta sisustuksesta ja sitten iski semmoinen retromainen mummolafiilis ja halusin parvekkeelle värien sekamelskan ja reilusti kotikutoisuutta. Ihan ei mennyt suunnitelmien mukaisesti ja nyt kurkataan, miten kävi.

whiteandfresh0375.jpg

whiteandfresh0373.jpg

whiteandfresh0374.jpg

whiteandfresh0381.jpg

whiteandfresh0377.jpg

Ostin parvekkeelle ulkomuratin jo aiemmin hankkimani hortensian kaveriksi. Laitoin muratin vanhaan maitotonkkaan ja tonkka sai paikan väärinpäin käännetyn keltaisen puulaatikon päältä. 

whiteandfresh0382.jpg

whiteandfresh0370.jpg

Hieman tyngäksi jäi sisustelut tänä kesänä, mutta se ei ole haitannut, sillä parvekenurkkaukseni on kuitenkin tällaisenaan ollut oikein viihtyisä. Olen myös todella tyytyväinen, että molemmat kesäkukkani ovat säilyneet hengissä kesän viileistä keleistä huolimatta.

Tomaatinkasvatus ei tänä kesänä onnistunut. Taimet kyllä kasvoivat, mutta eivät ole edelleenkään kukkineet. Varren alaosasta alkaen ovat taimet alkaneet haalistua kovaa vauhtia ja tiedän jo nyt, että satoa ei taatusti tule. Niinpä luovutan tomaattien ja parvekepuutarhan osalta ja kokeilen paremmalla onnella ensi kesänä. 🙂

2 kommenttia “Parvekkeen oleskelunurkkaus

  1. Joo ei tullut mullekaan tomskua, ne olis vaatineet kainoikean kasvihuoneen? Tykkään sun partsista, paras elementti on tuo suloinen maitotonkka, se tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen.

    1. Millis: Voi olla, että kahvihuoneessa olisi tomaatti pärjännyt paremmin. Viime kesänä tomaatit kasvoivat kuitenkin isoiksi ja tekivät satoa, joten oletin, että olisivat tänäkin vuonna… tosin olihan siinä joitain muuttuneita tekijöitä, kuten itse alusta asti kasvatetut taimet ja muutenkin hieman eri tavalla toimiminen. Ensi keväänä aloitan aiemmin kylvön ja koitan toimia enemmän kuten viime kesänä. Katsotaan sitten, miten käy! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *