Asuntomessujen nro 1: Vivola

Oma ehdoton suosikkini asuntomessuilla tänä vuonna oli kohde numero 19; Vivola. Sisustussuunnittelusta vastasivat Ulla Koskinen ja Eeva Takkunen.

Aloitetaan tämän nelihuoneisen talon loft-tyylisestä yläkerrasta, jossa sijaitsee makuuhuone ja työhuone. Ensimmäiseksi kurkistus makuuhuoneeseen. Aivan mieletön! Sisustus iskee minuun aivan täysillä!

whiteandfresh1135.jpg

whiteandfresh1134.jpg

Tämä valkoinen puinen sänky on juuri eikä melkein toiveitteni ilmentymä. Sänky on Luonalta, samoin makuuhuoneen ihanat hyllykehikot, joita voi käyttää vaikka ja miten!

whiteandfresh1136.jpg

whiteandfresh1131.jpg

Yläkerran aulasta löytyy kokoelma viherkasveja, rentoutumispaikka ja paljon luonnonvaloa.

whiteandfresh1132.jpg

Aulan vanerisänky on Luonalta.

whiteandfresh1139.jpg

Talon suunnittelussa on otettu huomioon liikuntarajoitteisuus ja aulan nurkasta löytyykin hissi. Yllättävän huomaamaton elementti. 🙂

whiteandfresh1140.jpg

whiteandfresh1141.jpg

whiteandfresh1129.jpg

Alakerrassa sijaitsevat talon keittiö sekä olo- ja takkahuoneet. Niistä varsin kehnosti sain kuvia, sillä ihmiset olivat kerääntyneet alakertaan keskustelemaan. Huomio kiinnittyi kuitenkin olohuoneeseen, joka oli todella miellyttävä sisustukseltaan. 

whiteandfresh1143.jpg

Koko talo oli sisustettu hyvin luonnonmukaisesti ja pehmeästi, mutta silti modernisti. Itseäni miellyttää kovasti sisustus, jossa on sekä rustiikkisia että teollisia elementtejä. Tässä talossa kaikki oli kohdallaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *