Pietarsaaressa

Viime viikon vietin rakkaan ystäväni luona Pietarsaaressa. Pieni loma teki todella hyvää ja nautiskelinkin Pohjanmaan tunnelmasta ja hyvästä seurasta sieluni kyllyydestä. Sielulleni olisi tosin kelvannut vielä pidempikin aika siellä. 😉

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh2.jpg

Vietimme viikon kaupunkikodin sijaan mökillä järven rannalla. Kauniita maisemia, aurinkoisia ilmoja, sorsien syöttämistä, saippuakuplia, lasten tohinoita, joutsenia, saunomista ja mielenrauhaa.

whiteandfresh4.jpg

Piipahdimme kaupungissakin pariin otteeseen ja pääsin shoppailemaan suosikkipaikoissani eli kirppiksellä Pietarsaaren kirppishallissa ja Halpa-Hallissa. 😀

whiteandfresh3.jpg

Kävimme myös Kokkolassa tutustumassa Eurooppalaiseen ruokatoriin sekä iltatoriin, jossa oli markkinakojuja sekä kirppismyyjiä. Varsin viehättävä tunnelma molemmilla toreilla ja sääkin oli aurinkoinen ja lämmin. 

Olisin tosiaan voinut jäädä Pietarsaareen pidemmäksikin aikaa, sillä viihdyn todella hyvin siellä ja mielelläni viettäisin ystäväni kanssa enemmänkin aikaa. Viimeksi kävin Pietarsaaressa loka-marraskuun vaihteessa 2012. Onneksi kuitenkin kun näemme, ei tunnu siltä, että edellisestä tapaamisesta olisi ollut kauaakaan. Nyt on ehdottomasti skarpattava ja yritettävä hyödyntää VR:n veturitarjoukset useammin. Junalla matkustaminen Pietarsaareen on tuhottoman kallista, normaalihinta menopaluulipuille on noin 160 euroa. Ulkomaillekin matkustaa edullisemmin! Nyt kuitenkin hyödynsin veturilaisten kesätarjouksen ja pääsin matkustamaan 75 % edullisemmin. 

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Pietarsaaressa

  1. Ihanan näköinen kaupunki ja ihana kuulla, että sulla oli mukava viikko! ♥

    1. JonnaH.: Oli todella, edes terveysongelmat eivät vähentäneet nautintoa! ♥

  2. Aivan ihania kuvia ja niitä olikin tosi hauskaa katsella, onhan Pietarsaari minun lapsuuden kaupunkini ja vieläkin siellä usein vierailemme! Kivaa katsella kaupungia vähän uusin silmin 🙂 Mukavaa viikon jatkoa Irina ♥

    1. Susanna: Omasta kotikaupungista onkin kiva katsella kuvia toisten silmin, jännä nähdä, mihin muut kiinnittävät huomiota. 🙂 Kivaa viikonjatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *