New Yorkiin syyskuussa!

Nyt on matka-ajankohta New Yorkiin varmistunut ja hotelli varattuna. Unelma on todellakin toteutumassa! Voitin siis Voicen ja Jordanin kilpailussa kahden hengen kaupunkilomamatkan New Yorkiin (klik). Matkanjärjestäjänä toimii Apollomatkat.

evelyn%20maisema.jpg

Mukaan matkalle päädyin ottamaan pitkäaikaisen ja hyvän ystäväni Miian. Elämä ei useamman vuoden aikana ole ollut ihan ruusuilla tanssimista, mutta Miia on jaksanut olla ystäväni silloinkin, kun en ole jaksanut olla niin hyvä ystävä kuin olisin halunnut. Keväällä kävin elämäni aallonpohjalla ja Miia oli yksi niistä ihmisistä, jotka eivät silloinkaan väistyneet rinnaltani. Sen lisäksi, että haluan matkalle mukaan läheisen ystävän, haluan tällä tavoin myös kiittää Miiaa ja tarjota hänelle mahdollisuuden matkustaa unelmien kaupunkiinsa. 

evelyn%20superior%20queen.jpg

Kuvat / Photos: The Evelyn

Palkintomatkani oli kolmen yön mittainen, mutta meillä kävi tuuri, sillä Apollomatkat päätti lähteä mukaan toteuttamaan unelmaamme ja saimme heidän kauttaan matkaamme kaksi yötä lisää. Ja koska Apollomatkoilta löytyi asiantuntijuutta ja kokemusta New Yorkista, annoimme heille vapaat kädet hotellivalinnan suhteen. Majoitumme The Evelyn -hotelliin, joka tunnetaan paremmin aiemmalta Gershwin Hotel -nimeltään. Hotelli on juuri remontoitu ja sen myötä vaihtanut nimensä. Sijainti on mainio, sillä hotelli on aivan Madison Square Parkin kupeessa. Ihan lähellä ovat myös Flatiron -building, Empire State Building yms.

Hotel%20Evelyn%20kartalla.jpg

Kuva / photo: Google Maps

Muistiinpanoihin on merkitty kasa nähtävyyksiä, joista valitsemme tärkeimmät ja mieluisimmat ja teemme sitten matkasuunnitelman. Lisäksi täytyy suunnitella kaikki muut matkaan liittyvät käytännön asiat, joten tekemistä ja suunnittelemista riittää. Blogissa tullaan varmasti näkemään ties minkälaisia matkapohdintoja ja tietenkin sitten itse matkapostauksia syyskuussa! Can’t wait! 🙂

Yhteistyössä Apollomatkat

(matka voitettu Voicen ja Jordanin kilpailusta)

6 kommenttia “New Yorkiin syyskuussa!

 1. Oi, vähän mahtavaa! Onnea voitosta!<br />
  New York olis niiiiin munkin unelmien kohde!!

  1. Kiitos Tiia! New York taitaa olla aika monen unelma. En olisi ikinä uskonut, että pääsen käymään siellä. 🙂

 2. Kiva kuulla, että kerrankin joku voittaa tuollaista ja osui kyllä oikeaan osoitteeseen.<br />
  Mukavaa reissua ja paljon kuvia!

  1. anonyymi: Kiitos paljon! Kuvia ihan varmasti tulee olemaan paljon, varmasti kyllästymiseen asti. 🙂

 3. Onnittelut voitosta ja upeasta palkinnosta!! On varmasti ihan uskomattoman hyvä fiilis saada moinen matka ja vieläpä nauttia siitä hyvän ystävän seurassa. Innolla odotan kuvia matkalta 🙂

  1. Hanna: Kiitos! Aivan uskomatonta, että näistä kilpailuista tosiaan voittaa matkoja ja että tällä kertaa se olin minä itte! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *