Hortensian oksat vanhassa lääkepullossa

Hortensiani on kasvanut hurjasti ja oksat ovat alkaneet taipua alaspäin, kun kukat painavat. Jouduin väkisinkin poistamaan muutaman oksan ja keksimään hortensian säilytykselle vähän toisenlaisia ratkaisuja. Samalla sain päähäni tuoda pari hortensian oksaa sisälle. 

whiteandfresh0970.jpg

whiteandfresh0972.jpg

whiteandfresh0981.jpg

whiteandfresh0977.jpg

Sijoitin oksat pieneen lasiseen lääkepulloon, jonka ostin viime kesänä kirpputorilta. Asetelma tason päällä onkin varsin miellyttävä, kun lasipullo sointuu tuoksukynttilän lasipurkin kanssa. Toivottavasti saan nauttia hortensian oksista mahdollisimman pitkään! Ei ole aavistustakaan, jaksaako vesi niitä pitää virkeänä leikkaamisen jälkeen.

 

4 kommenttia “Hortensian oksat vanhassa lääkepullossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *