Korona Light by Harri Koskinen

Nyt on tarjolla alekoodi upealle uutuudelle eli Harri Koskisen Valoartelle suunnittelemalle Korona Light -valaisinsarjalle!

Korona_JR_02.jpg

Korona_JR_04.jpg

Kaikki lähti ideasta suunnitella valaisin, joka hajottaisi valoa mahdollisimman laajalle, ja joka sopisi tilaan kuin tilaan ja kulkisi mukana monessa tilanteessa. Korona Light -sarjassa käytetään ledejä. Valaisimessa on led-moduuli ja yhdessä moduulissa on 96 kpl ledejä. Valoteho riittää siis hyvin huoneen yleisvaloksi.

Korona%20pendant%20collage.jpg

Valaisinta on kolmea eri mallia; pöytä- ja riippuvalaisin sekä plafondimalli seinä- ja kattokiinnitykseen. Koronan muoto tuo mieleen 70-luvun, mutta on paljon modernimpi eri värisine metallirenkaineen, joiden avulla valaisimen ilmettä voi muunnella kätevästi. Ei tarvitse koko valaisinta vaihtaa, jos sisustuksen värejä muuttaa. 🙂 Itse pidän ehdottomasti eniten kuparisesta pöytävalaisimesta, joskin keltainen ja perusvalkoinenkin miellyttää!

_S9G5159.jpg

Ylemmässä kuvassa on tosi veikeästi yhdistetty hieman vanhan näköiseen sisutukseen moderni alumiininen Korona -riippuvalaisin. Alemman kuvan tunnelma on myös kohdillaan. Pidän todella kovasti uuden ja vanhan yhdistämisestä!

Korona_light_teemakuva.jpg

Kuvat: Valoarte

Valoarte tarjoaa blogini lukijoille Korona Light -sarjan valaisimet 20 % alennuksella 19.7.2015 asti koodilla whiteandfresh. Ovh:sta saa mukavan siivun nyt pois, joten kannattaa toimia ja varautua kauniilla designilla pimeää vuodenaikaa varten.

Klikkaa itsesi siis ostoksille!

 

Yhteistyössä Valoarte

2 kommenttia “Korona Light by Harri Koskinen

  1. Tuo moderni alumii/valkoinen kattovalaisin on aikas upea.. Ruokapöydän ylle on uusi valaisin hankinnassa, tuo voisi hyvinkin olla hyvä vaihtoehto 🙂

    1. Marjukka: Sopisi varmasti hyvin, sillä tuo valaisin sopii niin moneen sisustukseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *