Koivunoksia lasipullossa

Nappasin muutaman koivunoksan kotiin tunnelmaa luomaan. Tykkään tuosta ruskeasta vaarinkaljapullosta. Siihen voisi useamminkin keksiä jotain laitettavaa, seuraavaksi ehkä karhunputkia tai vaikka lupiineja. Hirvittää kyllä luonnonkasvien mukana tulevat öttiäiset. Näissäkin oksissa oli muurahainen jos toinenkin ja niitä sitten tuhosin, jotta en jonain hetkenä havahtuisi muurahaisarmeijaan. 😉

whiteandfresh0765.jpg

whiteandfresh0758.jpg

whiteandfresh0759.jpg

whiteandfresh0753.jpg

Juhannuksena aion vain katsoa digiboksilta ja Netflixistä jotain kivaa, syödä lohta ja uusia perunoita sekä hieman herkutella. Näiden kuvien myötä toivottelen teille kaikille mukavaa juhannusta! 🙂

10 kommenttia “Koivunoksia lasipullossa

 1. Hih 🙂 Mulla huomena aikomus tehä samanlainen asetelma ja samanlaisseen pulloon :D<br />
  Hyvä maku sulla 😀 😀 Kauniita kuvia oot ottanu &hearts;<br />
  Tääläki nautiskellaan ihan vaan sisälä juhannusta, vettä tullu monta päivää ja huomena jatkuu, sunnuntaiksi luvattu jopa poutaa :)<br />
  Hyvvää Juhannusta 🙂

  1. Meän Satu: Sisällä on hyvä olla. 😉 Huomenna taitaa täälläkin olla varsin kostea päivä, illaksi mahdollisesti poutaantuu. Mulla koivunoksat kuivui tosi nopeasti, ei ehtinyt kovin kauaa ihanasta tuoksusta nauttia. Toivottavasti sulla kestää kauemmin, on kyllä kaunis yhdistelmä tuo pullo ja oksat. Mukavaa juhannuksen jatkoa sinne! 🙂

  2. Emmie sitte hakenukkaan niitä koivunoksia, meiläki muurahaisia vilisi niisä hyh, enkä jaksanu alkaa poistaan (laiska) :D<br />
   Saampa ihailla sinun kuvista niitä 😀

  3. Mä kiikutin oksat välittömästi kylpyhuoneeseen, kun tulin ovesta sisään. Sitten liiskasin muurahaiset, jotka näin ja lopuksi vielä huuhtelin oksat kuumalla vedellä. Ei ole onneksi näkynyt enempää muurahaisia. Haluaisin lupiineja seuraavaksi, mutta voi olla, että joudun koristamaan niillä parveketta, jos meinaan tuoda kotiin. Niissä on sitten kirvoja ja kaikenlaisia muita öttiäisiä. Ja mä tulen ihan vainoharhaiseksi, kun on luonnonkukkia sisällä: alkaa kutittaa ja kuvittelen koko ajan, että jokin ryömii iholla. 😀

 2. Vihreiden oksien ja ruskean lasin yhdistelmä on tosi kaunis &hearts;. Ihania kuvia! Itse en uskalla tuoda sisälle mitään luonnosta poimittuja kasveja juurikin noiden ötököiden pelossa. Pelkään siis jopa kärpäsiä, joten kaikki tätä hurjemmat ötökät aiheuttavat suurin piirtein sydärin!

  1. Tiia: Voi olla, että mullakin jatkossa luonnonkukat menee suoraan partsille. Oon ihan vainoharhainen noiden öttiäisten kanssa ja kuvittelen koko ajan, että jotain ötököitä ryömii ihoa pitkin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *