Sisustusostoksia DesignWestistä + alekoodi!

Toissa päivänä esittelin DesignWestin* ostoksistani Tine K:n marokkolaisen kulhon ja nyt on vuorossa kaksi muuta juttua. Ensimmäisenä vuoron saa Tine K:n korikassi. Olen muutaman vuoden ajan toivonut saavani itselleni korikassin, mutta se on aina jäänyt hankkimatta. Nyt sen sitten vihdoin sain. 

whiteandfresh0362.jpg

Oma Tine K:n kassini* on s-kokoinen, sillä isompi olisi jo aivan liian suuri. Kassia voi käyttää kotona sisustuksessa ihan sellaisenaan niin sanotusti rekvisiittana, sinne voi laittaa jotain säilöön tai kesäaikaan se käy ihan kassina. Mikäpäs siinä kaupungilla kesällä tallustella, kun korikassi keikkuu käsivarrella. 🙂

whiteandfresh0341.jpg

whiteandfresh0354.jpg

Kesäisen korikassin lisäksi valitsin kotiin jotain sinänsä ihan tavallista, mutta kuitenkin pienellä erikoisella twistillä. Reunion Home on ruotsalainen yritys, joka tuo maahan marokkolaista keramiikkaa ja muita tuotteita sekä valmistaa ihania ekologisia me & friends -soijavahakynttilöitä*. Näitä kynttilöitä on siis DesignWestin valikoimissa ja niin ne vain saivat minut pauloihinsa. Valitsin itselleni yhden purkin ”maistiaisiksi” ja tykästyin! 

whiteandfresh0346.jpg

whiteandfresh0349.jpg

Purkissa lukee teksti ”love and light” ja tuoksuna nag champa, joka on se mainitsemani twisti. Pidän raikkaista tuoksuista, mutta nyt halusin hieman etnistä tunnelmaa ja siksi valintani oli tämä. Nag champa on itämainen tuoksu ja maailmalla sen tuoksuisia suitsukkeita kutsutaan suitsukkeiden suitsukkeiksi. 

Kynttilät on valettu ruskeisiin kierrätyslasipurkkeihin ja ne sopivat hyvin omaan sisustukseeni, sillä pidän myös ruskeista vanhoista lasipulloista. Heille, jotka eivät ruskeasta lasipurkista tykkää on vaihtoehtona ranskalaisiin Duralex-laseihin valetut me & friends -sarjan kynttilät. Nekin ovat samaisesta soijavahasta valmistettuja. Kynttilöissä ei ole lainkaan käytetty kemikaaleja tai synteettisiä tuoksuja. Kaikki tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä.

whiteandfresh0352.jpg

whiteandfresh0353.jpg

Me & friends -sarjaan kuuluu myös nestesaippuoita, vartalojogurtteja ja käsivoiteita, joita ei DesignWestin valikoimissa ole. Näihin kun vielä pääsisi jotenkin käsiksi! 🙂

DesignWestiä voin kyllä suositella. Tilauksen tekeminen oli helppoa ja paketin toimitus oli supernopea. Tein tilauksen eräänä aamupäivänä ja paketti saapui valitsemaani pakettiautomaattiin jo seuraavana iltana. Aikaa paketin saamiseen tilaamisesta kului siis noin puolitoista vuorokautta. Aivan mahtavaa!

Vinkki myös kesämatkustajille! DesignWestin myymälä sijaitsee Tammisaaressa. Eli jos olet esimerkiksi jossain Fiskars-Tammisaari-Raasepori-Hanko -suunnalla kesällä, kannattaa käydä tutustumassa myymälään. Tammisaari on todella kaunis paikka, sain itse siihen tutustua hieman ilta-aikaan pari vuotta sitten (<– klik). Silloin tosiaan ei kaupat juuri auki olleet, joten jäi paljon näkemättä. Samoin haluaisin vielä nähdä Raaseporin linnanrauniot, joten enköhän jossain vaiheessa vielä siihen suuntaan matkusta. 🙂

Ja lopuksi lupaamani alekoodi DesignWest -verkkokauppaan: koodilla KAMP20 saa 20 % alennuksen verkkokaupan tuotteista 15.7.2015 asti!

 

Yhteistyössä DesignWest (* sisältää mainoslinkkejä)

4 kommenttia “Sisustusostoksia DesignWestistä + alekoodi!

  1. Korikassi on kyllä kiva! 🙂 Minäkin olen sellaista haikaillut, mutta jäänyt aina ostamatta. Tuota samaista Tine K:ta olen käynyt Nougatissa katsomassa, mutta korikassien avoimuus vähän häiritsee. Melkein kaipaisin sinne sellaista &quot;sisäpussia&quot;, jonka saa suljettua, niin on tavarat vähän paremmassa turvassa kaupungilla kulkiessa. Näin viime kesänä Aleksi 13:ssa sellaisen sisäpussukalla olevan korikassin ja jäi tietty ostamatta. Nyt harmittaa, kun en ole löytänyt samanlaista enää mistään… Sisustuksessa korikassit on tosi kivoja myös! Siihen tarkoitukseen olenkin sellaista kaavaillut. <br />
    <br />
    Kivaa juhannusta! &hearts;

    1. Heidi: Aikaahan meni itsellänikin ennen kuin korikassini sain. 😉 Itse ajattelin, että jos tätä jossain vaiheessa kassina käyttää, sinne voisi sujauttaa tavarat juurikin jonkinlaisessa pussukassa. Kivaa juhannusta! 🙂

  2. Tuo korikassi on ihana &hearts;. Sellainen menisi hyvin vaikka pinik-kassistakin :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *