Testissä Canon EOS100D

Sain viime viikolla testiin Canonin (valkoisen!) EOS100D järjestelmäkameran. Puhelimeni oli korjauksen vuoksi telakalla ja siten olin jo hätää kärsimässä, sillä puhelimeni toimii myös kamerana. Lainapuhelimeni oli jo sen verran iäkäs, ettei sen kamera ollut kovin kehittynyt. Onneksi tosiaan Canon tuli hätiin ja pääsin taas kuvaamaan ilman murheen kyyneliä. 🙂

Suuntasin ystävän kanssa Aurinkolahden rannalle kahvittelemaan ja nappasin samalla kameran matkaan. Merenrantamaisemia, olkaa hyvä. 🙂

whiteandfresh0395.jpg

whiteandfresh0398.jpg

Vaikka iPhone onkin jo aika kehittynyt kameran osalta, sillä on aika turha toivoa ikuistavansa tällä tavoin lintuja kuviin. 😉 Lainassani olevassa EOS100D:ssä on linssinä perus 18-55 objektiivi, joten kovin kauaksi sillä ei zoomailla. 18-135 objektiivi zoomaisi jo paremmin ja olenkin joskus tällaista putkea käyttänyt.

whiteandfresh0396.jpg

whiteandfresh0400.jpg

whiteandfresh0406.jpg

whiteandfresh0405.jpg

Miniloma Best Western Plus Hotel Haagassa -postauksen ja eilisen Ripaus Marokkoa -postauksen kuvat on myös otettu tällä EOS100D:llä. Tässä kamerassa on ainoastaan yksi huono puoli; järkkärikuume nostaa taas päätään. 😉

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *