Miniloma Best Western Plus Hotel Haagassa

Suuntasimme perjantaina ystäväni kanssa minilomalle Best Western Plus Hotel Haagaan. Sain mahdollisuuden viettää vuorokauden hemmoteluloman ja tutustua hotelliin ja sen palveluihin. En ole aiemmin vieraillut Hotelli Haagassa saati viettänyt lomaa hotellissa omassa kotikaupungissani. 

whiteandfresh0446.jpg

whiteandfresh0466.jpg

whiteandfresh0410.jpg

Huone oli hyvin varusteltu ja sisustus oli kodikas.

whiteandfresh0433.jpg

Best Western Plus Hotel Haaga on Joutsenmerkin saanut kokoushotelli, joka on alkanut profiloitua yhä vahvemmin hyvinvointihotelliksi. Hotellissa on saunatilat, uima-allas ja Day Spa. Kauneushoitola Verso on opetushoitola ja hoidot saakin opiskelijoiden tekemänä normaaleja kauneushoitoja huokeammin. Marraskuussa hotelliin avataan Fit24 -kuntosali. Muutoin hotellin Day Spassa on Erimoverin tarjoamana liikuntapalveluja, erikoisuutena suppailu (SUP – Stand Up Padling).

whiteandfresh0451.jpg

whiteandfresh0452.jpg

Pääsimme testaamaan hoitoja ja valitsimme kasvohoidot. En ole vuosiin käynyt kasvohoidossa ja se, jos mikä tekee hyvää mielelle ja itse asiassa koko keholle. Oma hoitoni Hetken pysähdys kauneuteen sisälsi kulmien siistimisen, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion.

Kauneushoidon ja päikkäreiden jälkeen kelpasi suunnata illalliselle hotellin ravintolaan Haaga Inniin.

whiteandfresh0491.jpg

whiteandfresh0493.jpg

Ravintola on sisustettu varsin kotoisaksi eikä siten muistuta oman mielikuvani mukaista hotellin ravintolaa. Kotoisuus ei ole lainkaan huono juttu, päinvastoin, mutta odotin erilaista ympäristöä. 🙂

whiteandfresh0524.jpg

Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Alkupalaksi nautin härkä-carpacciota ja elämäni ensimmäistä kertaa maistoin myös etanoita (ystäväni alkuruoka)! 🙂 Pääruoaksi valitsin grillipihvin ja jälkiruoaksi oli lämmin suklaakeksi vaniljajäätelöllä. Ruoan kanssa lasillinen valkoviiniä.

whiteandfresh0546.jpg

Iltaa istuimme Haaga Innin mukavien sohvaryhmien ääressä.

whiteandfresh0550.jpg

whiteandfresh0579.jpg

Aamiaista tarjoillaan aamuisin Haaga Innissä kolmen tunnin ajan, viikonloppuisin klo 10:30 asti (arkisin 6:30-9:30). Ehtii hyvin syömään hyvin vaikka nukkuisikin hieman myöhempään aamulla. Aamupala-ainesten yhteyteen oli hyvin merkitty muun muassa gluteenittomuus. Vaikka ravintolan sisustus ei illalliselle mennessämme ollutkaan mielikuvieni mukainen, niin aamiaisella kotoinen sisustus pääsi todellakin oikeuksiinsa.

whiteandfresh0515.jpg

Oli onni, että eiliseksi sattui kesäinen ja lämmin päivä. Oli mukava nautiskella aamukahvit ravintolan yhteydessä olevalla terassilla. Sitten vaan check out ja kohti uusia seikkailuja! Tällainen pieni one night getaway tekee ihmeitä ja mielellään lähden uudestaankin minilomalle omassa kotikaupungissani! 🙂

 

P.S. Day Spa -hoidot ovat todella suosittuja, joten jos mielii saada ajan majoittumisen yhteyteen, kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

 

Yhteistyössä Best Western Plus Hotel Haaga

4 kommenttia “Miniloma Best Western Plus Hotel Haagassa

  1. Oletpa viettänyt ihanan rennon kuuloisen viikonlopun :). Itsekään en ole käynyt kasvohoidossa ikuisuuksiin, viime kerrasta on varmaankin jo lähemmäs viisi vuotta – ehkäpä sitä voisi joku kerta hemmotella itseään ja varata ajan hoitoon. Tai käydä vaikka Tallinnassa, saattaisi olla hieman edullisempaa :D.

    1. Tiia: Voisikin joskus kokeilla kasvohoitoa Tallinnassa! Viimeksi huhtikuussa piipahdin Tallinnan puolella ja silloin hoidatin kulmat. 🙂

  2. On muuten oikeasti jännä olla hotellissa omassa kotikaupungissa, itse olen pari kertaa näin toiminut, eikä se itseasiassa ole ollenkaan huonompi idea. 🙂 Herkullisen näköiset ruuat!

    1. JonnaH.: Pitää ehdottomasti päästä joskus uudestaankin lomalle täällä Helsingissä, pieni irtiotto arjesta tekee hyvää! 🙂 Olen edelleen myös aika täpinöissäni siitä, että uskalsin maistaa etanoita. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *