Habitare Sneak Peek

Toissa päivänä päästiin vierailemaan Harri Koskisen työhuoneella, kun saimme kutsun tutustumaan Koskisen Valoartelle suunnittelemaan Korona Light Plafondiin. Plafondi esitellään yleisölle syksyllä Habitare-messuilla. Samalla saimme pienen briiffauksen siitä, mitä Habitaressa tänä vuonna tapahtuu.

OKV4748.jpg

Valaisinta on pöytä-, seinä- ja kattomallisina. Muotokieli on yksinkertainen ja näin se kestää aikaa huomattavasti paremmin kuin krumeluurimpi valaisin. Eri värisillä renkailla/kauluksilla valaisimeen saa omanlaista ilmettä, jos perusvalkoinen ei inspiroi. Väreinä löytyy muun muassa retrokeltaista (limeen taittava), metsänvihreää, punaista, kuparia ja myöhemmin mustaakin.

whiteandfresh.jpg

Ihanat leipomukset tulivat Lahdesta Ekokahvila MeaMannasta ja piirakoiden ja sämpylöiden lisäksi oli suklaakakkua sekä kahta erilaista raakakakkua.

OKV4764.jpg

Harri Koskinen kertomassa valaisimen suunnitteluprojektista

OKV4768.jpg

OKV4776.jpg

Valaisimella on korkea kotimaisuusarvo, ledejä lukuunottamatta valaisin on täysin kotimaista työtä. Valaisimen LED-moduuli on kestävä ja tehokas, ja kestää kotikäytössä jopa 40 vuotta. Korona Light plafondi on myös oiva vaihtoehto julkisiin tiloihin, kuten porraskäytäviin, auloihin yms.

OKV4785.jpg

Oma ehdoton suosikkini oli kuparisella kauluksella varustettu valaisin ja malleista pidin eniten pöydälle sijoitettavasta plafondista.

Saimme kuulla kuparin työstämisestä tämän valaisimen kauluksen osalta ja itselleni oli ihan uusi asia se, miten vaikeaa kuparia onkaan muotoilla. Se on aivan oma taiteenlajinsa enkä itse ainakaan enää ihmettele aitojen kuparisten tuotteiden korkeita hintoja. 😉

OKV4798.jpg

OKV4793.jpg

OKV4804.jpg

OKV4803.jpg

Kuvat: Oma Koti Valkoinen

Kahvia ja suklaata meille tarjoili Caffi, jonka pisteitä löytyy Helsingin Lasipalatsista, kauppakeskus Sellosta, Vantaan Flamingosta ja kauppakeskus Itiksestä. Olen itse meinannut useasti piipahtaa Itiksen myymälässä, sillä se pienellä koollaan ja ihanalla kahvintuoksullaan kovasti houkuttelee. Sitä ennen toki nautin pussillisen Nicaragua-kahvia, jota saimme kotiinviemisiksi. <3

Muutama kuukausi enää Habitare-messuihin, joten vielä pitää hetki jaksaa odotella! 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *