Kesätuoksu – Clean Shower Fresh

Kesän tullessa vaatetuksen lisäksi myös tuoksu vaihtuu kevyempään. Olen talven aikana käyttänyt pääasiassa Hugo Bossin Woman -tuoksua, joka on jo niin vanha, että se täytynee käyttää pian alta pois. Välillä olen suihkauttanut ylleni myös Viktor Rolfin Flowerbombia. 

4.jpg

Kesäksi otan käyttöön viime kesän lopussa Kosmetiikkatesti -blogin arvonnassa voittamani Cleanin Shower Fresh -tuoksun. En ymmärrä tuoksuista sinänsä mitään, joten en ollut täysin varma, mitä tulen saamaan. Kuitenkin välittömästi ihastuin tähän, kun ensimmäisen kerran iholleni suihkautin! Alkutuoksun kerrotaan olevan sitruksinen, sydäntuoksun kukkainen (jasmiini, kielo) ja lopputuoksun myskin ja hentoisen puun tuoksuinen.

1.jpg

3.jpg

5.jpg

Tuoksu on ihanan raikas ja odotan jo innolla, että pääsen tätä taas käyttämään. 🙂

Irina / White & Fresh - -

8 kommenttia “Kesätuoksu – Clean Shower Fresh

 1. Tämä on oma Clean lempituoksuni. Niin raikas ja puhdas. Pidän kielon ja jasmiinin tuoksusta, ne muodostavat kauniin sydäntuoksun :)<br />
  <br />
  Ja kyllä.. tämä sopii kesään. Ihanaa viikonloppua Irina &hearts;

  1. Nina: Olen kiitollinen, että sain mahdollisuuden tutustua tähän tuoksuun! Ihanaa viikonloppua sinullekin. 🙂

 2. Täällä yksi Hugo Boss Womanin vannoutunut fani. Ehkäpä uskallan testata tuota Cleanin tuoksua seuraavaksi! 🙂

  1. JonnaH.: Niin on! Onneksi sain mahdollisuuden kokeilla ja käyttää tätä. 🙂

 3. Haluaisin käyttää Cleanin tuoksuja, sillä jo ajatus siitä, että suihkauttaisi ylleen esim. sateen tai puhtaan pyykin tuoksua tuntuu niin ihanalta :). Mutta harmillisesti useampaakin tuoksua nuuhkittuani en vain ole löytänyt sitä, joka tuntuisi oikealta ja minun nenääni sopivalta. En tosin ole varmaankaan haistanut kaikkia tarjolla olevia tuoksuja, joten voisinkin joku päivä käydä laittamassa nenäni testiin :). Tuo sinun tuoksusi kuulostaa ihanan raikkaalta ja juuri kesään sopivalta :).

  1. Tiia: Kannattaa käydä tuoksuttelemassa tätä Shower Freshiä, ihanan raikas tuoksu ainakin minun nenään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *