Vaateostoksia KLiNGELiltä

Sain yhteistyötarjouksen, jonka myötä päädyin tutustumaan itselleni aiemmin tuntemattomaan pääasiassa vaatteita ja asusteita myyvään verkkokauppaan. KLiNGEL on alun perin saksalainen perheyritys, joka keskittyi aiemmin postimyyntiin ja valikoimanaan vain kankaat ja kodintekstiilit. Sittemmin yritys on laajentanut valikoimaa ja rantautunut Suomeenkin vuonna 2004.

Kävin läpi koko valikoiman, joka pitää sisällään vaatteita alusasuista päällysvaatteisiin niin miehille kuin naisille, uima- ja yöasuja, kenkiä, koruja ja kelloja, sisustusta, elektroniikkaa ja kauneus- ja terveystuotteita. Suosikkini löysin paita-, pusero- ja kenkäosastoilta. Valitsin itselleni lopulta kolme yläosaa, joista kaksi pääsevätkin kevät- ja kesäkeleillä käyttöön. 

04.jpg

10.jpg

02.jpg

Hauska pidemmän mallinen paita, joka pituuteni vuoksi menee minulla mekkona. Itselleni tyypillisestä mustasta ja mustavalkoraidallisesta poiketen tässä raidat menevät paidan sivuissa eri suuntiin. Sopii hyvin leggingssien kanssa! 

27.jpg

Tuotekuva

01.jpg

08.jpg

03.jpg

Tässä paidassa on jo enemmän itselleni normaalista poikkeavaa. Värit ovat samoja, joita kaapistani löytyy, mutta tässä ne ovat kaikki samassa paketissa; sininen, musta ja valkoinen. Kuviointi on myös varsin veikeä. 🙂

25.jpg

Tuotekuva

26.jpg

Tuotekuva

Ensin meinasin tilata toisessa tuotekuvassa näkyvän mustan paidan, jossa on valkoiset kanttaukset hihoissa ja kaula-aukossa sekä valkoiset raidat helmassa. Ihastelin myös kaikenlaisia paitoja ja puseroita, joissa oli mukana keltaista. Niin kovasti haluaisin keltaisia vaatteita, mutta kokonaan keltainen yläosa ei sovi punakan ihonvärini kanssa. Siksi mietinkin noita puseroita, joissa keltaista on vain osaksi. Myös ensimmäisen tuotekuvan valkoiset tennarit huutelivat nimeäni kovastikin. 🙂

06.jpg

05.jpg

23.jpg

Kolmanneksi valitsin itselleni lopulta ihan tavallisen puuvillaisen sinivalkoraidallisen puseron, jossa on 3/4 hihat. Pieni twisti löytyy kaula-aukosta, johon on ommeltu koristeeksi napit.

Kaikki kolme paitaa ovat merkiltä Laura Kent. Huomasin, että tosi moni vaate, johon silmä osui oli tätä samaista merkkiä. Myös Amy Vermont -merkin takaa löytyi kivoja yläosia. 🙂

24.jpg

Tuotekuva

Koti-osasto oli mielestäni sisustuksen osalta valitettavan suppea eikä tyyli istu omaan makuuni. Muutamia yksittäisiä kiinnostavia tuotteita silti löytyi. Esimerkiksi pieneen keittiöön voisi hyvin tuoda lisätilaa alla olevan tuotekuvan hyllyt. Sieluni silmin näin jo itseni asettamassa moiselle yrttejä ja pieniä kivoja purnukoita. 🙂 Kylpyhuoneeseen säilytystilaksi kulmahylly ja keväistä fiilistä tuomaan raikkaan vihreät ja/tai keltaiset pyyhkeet. 

Koen, että KLiNGELissä on verkkokauppana potentiaalia, sillä se tarjoaa klassisia ja ajattomia vaatteita aikuiseen makuun. Vaikka valikoima kokonaisuutena ei vastaakaan omaa tyyliäni ja makuani, olen erittäin tyytyväinen näihin tilaamiini paitoihin, joihin en varmasti olisi muutoin kiinnittänyt huomiota. Välillä on näemmä hyvä tutkailla tutun ja turvallisen ympäristön ulkopuolelle, sillä sieltä voi hyvällä onnella tehdä löytöjä. 🙂 Kannattaa siis käydä kurkkimassa valikoimaa!

Onko KLiNGEL teille tuttu verkkokauppa? Jos, niin mitä mieltä siitä olette? Ja jos ei, niin miltä vaikuttaa? 🙂

Postaus tehty yhteistyössä KLiNGELin kanssa

4 kommenttia “Vaateostoksia KLiNGELiltä

  1. Minä olen joskus ostanut tuolta Klingelinistä Wilroy & boch-tyylisiä laadukkaita posliiniastioita, valitettavasti ne ei taida enää kuulua valikoimaan, kivoja nuo mustavalkoiset vaatteet! Lähetin Sulle toisesta asiasta fb-yv:n

    1. t: Kyllä siellä oli sellainen astiasto, joka muistuttaa Villeroy & Bochin New Wave -astiastoa. 🙂

  2. Minusta juuri tuo paita, jonka meinasit ostaa on tosi kiva! Siis tuo mustavalkoinen.

    1. L: Niin on! Totesin vain, että nyt on hyvä sauma hankkia jotain, mitä ei ehkä normaalisti katselisi tai ostaisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *