Loppuneet kosmetiikkatuotteet: maaliskuu 2015

Ensin luulin, että maaliskuussa loppuneita tuotteita olisi vain pari. Viimeisenä parina päivänä kuitenkin loppui useampi tuote.

whiteandfresh9382.jpg

Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuteri loppui ja korkkasin samantien uuden samanlaisen. Uskon vahvasti, että syksyllä pois jättämälläni meikkivoiteella ja mineraalimeikkipuuterin käytöllä on oleellinen osa kasvojen kunnon parantumisessa. Tähän mennessä ei vielä ole naama räjähtänyt vaikka yleensä vuodenvaihteen tienoilla kasvot ”puhkeavat kukkaan”.

whiteandfresh9745.jpg

Lushin Hoppity Poppity -kylpypallo oli hauska. Onneksi vielä on odottamassa muita kylpytuotteita, joita saan kokeilla. 🙂

whiteandfresh0320.jpg

Erittäin Hieno Suomalainen mustikkashampoo oli ihan jees. Ei erikoinen, mutta tarpeeksi edullinen eikä ainakaan mitään huomattavia muutoksia hyvään tai huonoon suuntaan hiuksissa tapahtunut. Hiuksia tosin lähtee vieläkin kauhistuttavan paljon, mutta tällä shampoolla asian kanssa ei taida olla mitään tekemistä. 😉 Varmasti tulee joskus ostettua tätä heinäveteläistä uudelleenkin!

whiteandfresh0356.jpg

Testiin pääsi Rexonan Invisible Diamond -dödö ja ei tosiaan näkynyt valkoisia rantuja paidoissa. Jäin kuitenkin kaipaamaan hieman raikkaampaa tuoksua, varsinkin kun ”omat hajut” tulevat aika herkästi läpi. Ehkä elimistössä on vaan tapahtunut vuosien varrella jokin aineenvaihdunnallinen muutos ja herkästi haiskahtavista kainaloista on vaan kärsittävä. 😉

Lushin Pot O’Gold suihkuhyytelö oli sinänsä varsin hauska. Joitain kertoja se ensin luiskahteli suihkussa käsistä, mutta lopulta hieman asettui. Hyytelöstä puuttui puhdistava fiilis vaikka tuoksua riitti. Käsittely oli kaiken kaikkiaan kuitenkin hankalaa ja loppujen lopuksi tämä hajosikin käsiini ja tippui osissa lattialle. Hauska, mutta ei käytännöllinen. Tai ehkä mä en vain osannut tätä käyttää oikein? 😀

whiteandfresh9384.jpg

Lisäksi kaksi palasaippuaa lähetin kaverille, jolla on enemmän käyttöä tällaisille herkuille. Viisi loppunutta tuotetta ja kaksi muutoin varastosta poistunutta on ihan hyvä saldo. Kuukauden päästä sitten taas jatketaan.

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *