Kannelliset lasipurkit Granitista

Viime viikolla eksyin viimeinkin myös Helsingin Forumin Granit-myymälään. Aiemmin olen asioinut vain Erottajalla. Olen aiemminkin pohtinut muovisilla kansilla varustettujen lasien hankkimista, niihin kun voisi säilöä jotain. Nyt niiden vieressä oli hieman isompia lasipurkkeja mustilla kansilla. Tilavuus vaikutti sopivalta, joten nappasin pari purkkia mukaani. 

whiteandfresh9824.jpg

whiteandfresh9826.jpg

Akuutein tarve oli saada chiansiemenet jonnekin omasta pussistaan. Toiseen purkkiin päädyin laittamaan siemenkokoelmastani useimmin käytettävät eli auringonkukansiemenet. 

whiteandfresh9825.jpg

whiteandfresh9827.jpg

Jotenkin aina autuaasti ajattelen, että kun on purkissa ainekset, niin purkin voi kivasti laittaa sellaisenaan esille keittiön tasolle. No, faktahan on se, että jossain vaiheessa loppuu tila. Nyt on keittiön tasoilla, erityisesti lieden vieressä sellainen ruuhka, että sille on pian tehtävä jotain! Otin lieden yläpuolelta maustekaapista mausteet alas tasolle. Ongelma oli siinä, että maustekaapin seuraavalle hyllylle ei yllä tällaisena hukkapätkänä ja alimmalta loppuu tila kesken. Siinä voisi olla keittiön kaappien raivauksen ja järjestelyn lisäksi seuraava ratkaisua kaipaava dilemma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *