Vaatehankintoja keväälle ja kesälle

Alkava kevät tuo väkisinkin tullessaan joitain tarpeellisia vaatehankintoja. Jopa aavistuksen tarpeettomiakin. 😉 Tänään tuli hankittua pari vaatekappaletta, jotka ovat samaan aikaan tarpeellisia ja tarpeettomia. Helsingin Forumissa on tällä viikolla Hintasirkus ja olihan siellä pakko käydä vähän katselemassa.

whiteandfresh2.jpg

Onlysta löytyi ihan perusmusta pusero, mutta pienenä jippona hieman roikkuva ”waterfall” kaulus.

whiteandfresh1.jpg

Seppälästä nappasin matkaan keltaiset rintaliivit. Vähän piti saada jotain raikastusta pääosin mustaan vaatekaappiin. Kaipaan hieman jotain erilaista vaatevalikoimaani, mutta niin ettei tietynlainen samankaltaisuus ja yhdisteltävyys kärsisi. Yritän pysyä suhteellisin tutuissa väreissä; mustaa, valkoista, mustavalkoista, tummansinistä, harmaata ja hieman keltaistakin. Keltaista ei isosti pysty yläosissa käyttämään ihon punakkuuden vuoksi. Alaosissa ja pienesti yläosissa se toimii.

whiteandfresh3.jpg

Tykkään käyttää ihan tavallisia trikoopuseroita. H&M:sta tuossa taannoin ostin sellaisen, mutta pienillä jipoilla sekin. Puserossa on kiva nappiyksityiskohta olalla ja valkoiset resorikanttaukset hihansuissa. Näitä näin jo syksyllä Tallinnan H&M:ssa ja melkein kannoin jo kassalle, mutten sitten kuitenkaan. Niinpä nyt päätös syntyi välittömästi. 🙂

Vielä tarvitsisin ehdottomasti ballerinat. Vanhat ja parhaat ovat jo aikansa eläneet, mutta niin mukavat etten voi luopua niistä ellei ole ihan pakko tai uusia yhtä mukavia. Ja eihän kesällä voi ihan ilman ballerinoja olla? 😉 Lisäksi tarvitsen muutamia treenivaatteita ja tokihan muutama ”olis kiva” paita tai mekko kesäksi kelpaisi myös. Täytyy vaan olla tarkkana vaatekaapin kanssa, ettei tule huteja tehtyä.

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *