Tammipuinen leikkuulauta

Etsiskelin tarjotinta tai vastaavaa keittiöön muutamien purkkien alle. Yhtenä vaihtoehtona oli myös jonkinlainen (teräslanka)kori, mutta sopivaa koria saati tarjotinta ei vain tullut vastaan. Sitten löysin Stockmannilta tällaisen tammisen leikkuulaudan ja purkit pääsivät sen päälle.

whiteandfresh9657.jpg

whiteandfresh9651.jpg

Keittiön taso on tammilaminaattia, joten leikkuulaudan väri osuu tason kanssa aika yksiin. Hieman eriparisuutta aiheuttaa leikkuulaudan puun syyt, jotka eivät ole samanlaiset ja -suuntaiset kuin tasossa. En aio antaa sen kuitenkaan häiritä.

whiteandfresh9650.jpg

whiteandfresh9654.jpg

whiteandfresh9660.jpg

Aion edelleen jatkaa etsintöjä sopivan tarjottimen, korin tms. suhteen, sillä tahtoisin tuon leikkuulaudan jossain vaiheessa muuhun käyttöön – paremmin esille keittiössä. Nyt se vähän niin kuin hukkuu ympäristöönsä.

2 kommenttia “Tammipuinen leikkuulauta

  1. Minusta noi eripari-puunsyyt antaa just hyvän kontrastin. Nyt näyttää siltä, että siinä on leikkuualusta, eikä vain joku koroke samaan tasoon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *