Päivitystä kotivaatteisiin

Kotivaatteet ovat todella tärkeä osa vaatevalikoimaani. Kotivaatteet tulee vaihdettua päälle lähes välittömästi kotiin päästyä ja niiden on myös oltava mukavat päällä. Liian kireät tai jopa liian löysät vaatteet ovat huono juttu. College- ja velourihousuja, leggingssejä, t-paitoja, pitkähihaisia trikoopaitoja, toppeja, huppareita ja villasukkia. Niistä kotivaatevarastoni koostuu.

whiteandfresh8899.jpg

 Löysin Onlysta edullisesti pari t-paitaa. Samalla kaapista lähti kaksi vanhaa paitaa. Housutilanne onkin aika pitkälti ajantasalla. Villasukkiakaan ei voi koskaan olla liikaa.

whiteandfresh8900.jpg

whiteandfresh8901.jpg

Joitain vaatteita olen jo laittanut kiertoon/roskiin, mutta paremmin vaatevaraston kimppuun pääsen sitten, kun ”Puhtaalta pöydältä” projektini siirtyy makuuhuoneen kaappeihin. Eteisen kaappi on lähes järjestyksessä.

 

Miten teillä? Kotivaatteet erikseen vai samat vaatteet kotona ja kodin ulkopuolella?

 

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Päivitystä kotivaatteisiin

 1. Sekä että, esim. täällä Porvoossa leffaan menen veloureissa. On mukavaa että olo on mukava. Jos menen stadiin leffaan, niin sitten en menekään veloureissa. Mutta kaupassakin käyn kotivaatteissa. Kyllä sitä tälläämiseenkin jää aikaa. <br />
  <br />
  Ihanaa alkanutta helmikuuta Irina &hearts;

  1. Tiia K: Minäkin menen lähikauppaan kotivaatteissa ja voisin mennä ystävänkin luokse, joka asuu vain yhden pysäkinvälin päässä kodistani. Itse asiassa olen kerran tainnut niin tehdäkin. 😀 Tosi kipee jos olen, niin lääkäriin voin myös mennä rönttävaatteissa. Muutoin kyllä pyrin pukeutumaan arkivaatteisiin ja laittamaan perusmeikin eli meikkipuuterin ja ripsarin. <br />
   <br />
   Kivaa alkanutta helmikuuta sulle myös! 🙂

 2. Kotona kotivaatteet ehdottomasti! Ja jos joskus ollaan farkuissa niin villasukat on aina kotona jalassa 😉

  1. Ruut: Mua harmittaa, kun nykyään leggingssitkin on just ja just siedettävät ja siksi en voi pitää farkkuja. Olisi jotenkin ihana sujahtaa farkkuihin ilman, että vatsaa kiristää. 🙂

 3. Ehdottomasti eri vaatteet kotona, tuntuisi jotenkin likaiselta olla samoissa vaatteissa kotona kuin kodin ulkopuolella. YÖK. 😀

  1. JonnaH.: Mulla ei ole niin ongelmaa sen likaisuusajatuksen kanssa vaan lähinnä mukavuuden. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *