Tunnelmaa LED-kynttilöillä

Kaivoin kaapista sinne jemmaamani LED-kynttilät, jotka ostimme isän muistotilaisuuteen. Oikeuslääketieteen laitoksen pienessä kappelissa elävä tuli oli kielletty. Kun kerran kynttilöissä oli paristot sisällä niin parempi käyttää ne loppuun etteivät jää hautumaan käyttämättömänä. 

whiteandfresh8541.jpg

whiteandfresh8543.jpg

whiteandfresh8537.jpg

LED-kynttilät ovat siitä kivat, että niitä voi laittaa sellaisiinkin paikkoihin, joissa ei tavallisesti voi kynttilää poltella. Esimerkiksi, jos haluaa vaikkapa nukahtaa kuuman suihkun jälkeen puhtaisiin lakanoihin tunnelmavalaistuksessa niin sekin onnistuu ilman tulipalovaaraa. 😉 Kynttilät voi sijoittaa myös esimerkiksi keittiön tasolle vaikka yläpuolella onkin kaappi. Kätevää, joskin pidemmällä tähtäimellä paristoja syövää touhua. Tämä on myös yksi vaihtoehto lapsi- ja kissatalouksille, joissa ei kovin usein välttämättä uskalla kynttilöitä poltella. Nämä omani välkkyvät matkien elävää tulta ja näin juuri ennen nukkumaanmenoa ei muita valoja tarvitsekaan, kynttilänvalo riittää. 

Irina / White & Fresh - -

10 kommenttia “Tunnelmaa LED-kynttilöillä

 1. Mä en oo vielä oikein sisäistänyt tätä led-kynttiläasiaa. Piti myös hankkia muutama tuikku-mallinen tyttären eskarin metsäretkille. Mutta aina (=harvoin) kun laitan ne kotona päälle, niin kiertelen sammuttelemassa kuten oikeita valaisimiakin, jos kukaan ei ole huoneessa 🙂

  1. Anna: Ei olisi varmaan tullut kovin tutuksi itsellenikään ellen olisi muussa tarkoituksessa joutunut näitä hankkimaan. 🙂

 2. Mä tutustuin tänä jouluna töissä noihin led-kynttilöihin, kun meillä ei voi kehitysvammaisten kanssa polttaa aitoja kynttilöitä (ihan jo sen tulipaloriskin takia, mutta myös siksi, ettei kenellekään tule mieleen syödä niitä kynttilöitä) ja ne oli kyllä näppärän oloisia! Ja toivat joulupöytään kivaa fiilistä 🙂

  1. Jossu: Jes, kiva kuulla minkälaisissa erilaisissa tilanteissa niitä voi hyödyntää. 🙂

 3. Mä ostan yleensä jouluksi muutaman led-tuikun niihin tuikkukippoihin, joissa tuli jää esille. Varsinkin Taavi huiskii häntäänsä usein siihen malliin, että elävän tulen lähellä hirvittää. On noi hyviä olemassa ja tosiaan melkein aidon näköisiäkin. Varsin kalliita kyllä jatkuvasti käytettäväksi. Mut pari tollasta pöytäkynttilää voisin kyllä ostaa, kun oikeita pöytäkynttilöitä ei meillä uskalla juuri poltella…

  1. Dara: Tää oli ihan suhteellisen edukas kolmen kynttilän paketti, jonka löysin Prismasta. Ovat myös vähän näyttävämmät kuin pienet tuikut. 🙂

 4. Tykkään kovasti LED-kynttilöistä, ovat niin kätevät ja huolettomat. Mun kynttilöissäni on vielä ajastinkin, joten syttyvät ja sammuvat itsekseen. Kätsänäppärää, etten sanoisi. 🙂

  1. Minna: Ajastin olisikin varsin näppärä. Noi mun täytyy jokainen erikseen pohjasta napsauttaa päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *