Hyvien asioiden purkki 2015

Vuosi sitten päätin kokeilla tietoisempaa hyvien asioiden noteeraamista ja otin käyttöön Hyvien asioiden purkin. Kunnianhimoinen ajatus oli täyttää purkkia joka päivä ainakin yhdellä positiivisella asialla. 

whiteandfresh1.jpg

En ihan yltänyt tavoitteeseen vaan hyviä asioita löytyi purkista 32. Toisaalta jokapäiväistä positiivista asiaa tärkeämpää minulle oli nähdä, että vuoden aikana hyviä asioita tapahtuu vaikka muutoin tuntuisikin vaikealta. 

whiteandfresh2.jpg

Hyvien asioiden joukossa oli monta juttua vuodelta 2014, jotka olin jo ehtinyt unohtaa. Oli tosi tosi pieniä juttuja ja oli aika isoja juttuja. Ajatuksia, kokemuksia, tekoja. Ja varmasti kivoja juttuja on tapahtunut enemmän kuin tuon 32 kappaletta. On jo aika hyvä, että purkkia tuli täytettyä, sillä oli riski, että unohtaisin koko purkin. Onneksi sijoitin purkin sellaiseen paikkaan, että näin ja tiedostin sen olemassaolon useammin kuin olisin osannut uskoa.

whiteandfresh8286.jpg

Päätin jatkaa tänäkin vuonna Hyvien asioiden purkin käyttämistä. Purkin ulkonäöstä tuli vahingossa tuollainen aika moderni, kun olin poistamassa teippejä ja ne repeytyivät. 

whiteandfresh8288.jpg

Toivon paljon hyviä asioita vuodelle 2015 – meille kaikille! 🙂

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Hyvien asioiden purkki 2015

  1. Hyvää vuoden ensimmäistä päivää. Tosi kiva tuo purkki idea. Pitäiskö kokeilla? Tykkään dokumentoida asioita ja tämä olisi kiva sellainen uusi tapa. Purkista tuli hieno 😊.

    1. Hemma hos Ingeborg: Purkista tuli kivannäköinen ihan vahingossa. 🙂 Ja suosittelen kokeilemaan, oli varsin mielenkiintoista käydä lippusia läpi vuoden lopussa.

  2. Mä aloitin myös purkin täyttämisen alkuvuodesta..ptääkin laskea monta lappua löytyy :))

    1. S: Multa löytyi tosi vähän verrattuna päivien määrään vuodessa, mutta onneksi tärkeämpää oli sisältö ja lappujen keräilyn syy. 🙂

    1. Janet: Suosittelen! Oli mielenkiintoista availla vuoden mittaan kirjoitettuja lippusia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *