Vuosikooste 2014

On aika koota täällä blogin puolella nähdyt ja koetut kuluneen vuoden jutut yhteen postaukseen, vuosikoosteeseen. 

TAMMIKUU

whiteandfresh3.jpg

Vuoden alussa halusin saada järjestykseen niin ruokailu- kuin säilytysasioita. Ruokarytmi piti saada aivan ensimmäiseksi kuntoon ja sen jälkeen ruokavalio. Myös kylpyhuoneen säilytysprojekti jatkui edellisenä vuonna aloitetun haasteen muodossa.

whiteandfresh2.jpg

Teimme CASAlaisten kanssa sisustuskauppakierroksen Helsingin keskustan sisustusliikkeissä. CASA on the road -postaukset löytyvät arkistosta vuodelta 2014 tammi- ja helmikuun kohdilta.

HELMIKUU

whiteandfresh4.jpg

Helmikuussa vietimme isän 85-vuotis syntymäpäivää perheen ja sukulaisten kesken. Nikkaroimme ystävän kanssa puulaatikoita ja keittiön sisustukseen tuli valkoisen lisäksi ripaus mustaa. Kuukauden lopussa lopetin tupakoinnin. Olin kokonaan tupakoimatta kolmisen kuukautta, jonka jälkeen polttelin satunnaisesti pari kuukautta kunnes palasin tupakoitsijaksi. Kokonaisuudessaan ns. tupakatonta aikaa kertyi viitisen kuukautta. 

MAALISKUU

whiteandfresh2.jpg

Maaliskuussa täytin vuosia, terveellisemmin syöminen jatkui ja koti alkoi saada hieman keväistä ilmettä.

HUHTIKUU

whiteandfresh4.jpg

Pääsiäisenä kevät alkoi näkyä kunnolla ulkonakin. Kävin ensimmäistä kertaa Kevätmessuilla, istutin tomaatintaimia ja ilta-aurinkokin alkoi näkyä sisällä asti.

TOUKOKUU

whiteandfresh4.jpg

Toukokuussa kävin päiväreissulla Fiskarsissa, söin kevään ensimmäisen ”Kaivari-jätskin” ja tein kirppislöytöjä. Tangle Teezer sai luottotuotekaverikseen invisibobblen. 🙂

KESÄKUU

whiteandfresh2.jpg

Kesäkuussa nautiskelin kesäisestä stadista. Varmistuin myös siitä, että akneen tarkoitetut lääkevoiteet eivät ole minun juttuni. 😉

HEINÄKUU

whiteandfresh2.jpg

whiteandfresh8.jpg

whiteandfresh10.jpg

whiteandfresh5.jpg

Heinäkuussa muistelin lapsuusvuosiani. Vietin laatuaikaa perheen kanssa ja kävin kerran jopa terassilla ystävän kanssa. 😉  Seurasin elämäni ensimmäisten tomaattien kehittymistä ja valmistin elämäni ensimmäisen kerran bataattiranskalaisia. Makuuhuoneen kattoon tehtiin tasoiteruiskutus maaliskuisen ontelolaattavuodon jäljiltä ja sain mahdollisuuden aloittaa makuuhuoneen sisustuksen puhtaalta pöydältä. Piipahdinpa kaverin luona maaseudullakin ja pääsin käymään myös vanhaan navettaan tehdyllä kirpputorilla. Blogi täytti 3 vuotta.

ELOKUU

whiteandfresh4.jpg

whiteandfresh1.jpg

Elokuussa kävin Tallinnassa monen vuoden tauon jälkeen, ja sain olla mukana, kun Sinituote Oy lahjoitti yhdessä kuluttajien kanssa kerätyn summan Uudelle lastensairaalalle. Lisäksi harteilta putosi taakka, kun saimme isän sairaalaan hyvään hoitoon. Oli myös mieletöntä, kun sairaalaan lähtöä oli siivittämässä yllä näkyvä upea sateenkaarimaisema. Ja vaikka en voikaan sanoa uskovani mihinkään yliluonnolliseen, olen edelleen sitä mieltä, että tuo double rainbow oli merkki. <3

SYYSKUU

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh5.jpg

Syyskuun 12. päivä isäni nukkui pois. Elämäni kamalin päivä. 🙁 Kaikesta huolimatta kampesin itseni ylös ja osallistuin CASAlaisten kanssa Habitare-messuille. Oli mukava olla taas mukana messuilla ja tavata teitä lukijoita sekä muita bloggaajia. Koti sai kauan toivotun kalusteen eli pinnatuolin ja bonuksena vielä kirkkaan keltaisena. 🙂

LOKAKUU

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh2.jpg

Lokakuussa perheen ja suvun kesken siunasimme isän viimeiselle matkalleen. Teimme CASAlaisten kanssa pikkujoulureissun Tallinnaan ja vietin kummipojan perheen kanssa Halloweenia.

MARRASKUU

whiteandfresh5.jpg

whiteandfresh4.jpg

Kamalan kahden kuukauden jälkeen marraskuussa alkoi jo hieman näkyä valoa tunnelin päässä. Isäni muistotilaisuus perheelle, sukulaisille, ystäville ja yhteistyötovereille pidettiin kulturellisesti arvokkaassa Puotilan kartanossa. Selvisi, että lapsuudenkotini säilyy perheessä eikä minun tarvitsekaan jättää myös sille hyvästejä. Kotona energiamäärän kasvaessa tein suursiivouksen kylppärissä sekä muita isompia kotihommia ja ensimmäisenä adventtina aloin hiljalleen sisustaa kotia jouluasuun.

JOULUKUU

whiteandfresh12.jpg

whiteandfresh10.jpg

whiteandfresh13.jpg

whiteandfresh11.jpg

Joulukuussa löysin itselleni vihdoinkin pitkän etsimisen jälkeen mustat saappaat keväällä rikkoutuneiden tilalle. Samalla sain uuden ja paremman käsilaukun. Joulukuussa tapasin ystäviä, juhlittiin kummipojan siskon syntymäpäiviä, korkattiin yksi uusi keittiö ja annettiin joululahjoja. Kävin ensimmäistä kertaa Tuomaan markkinoilla ja Starbucksissa kahvilla. 🙂 Jouluna kävin haudoilla ja vietin laatuaikaa kummipojan perheen luona.

Ja jotta tämä vuosi ei loppuisi liian mutkattomasti, niin tänä aamuna heräsin siihen, että tyynyni oli märkä. Ei, en ollut kuolannut (kuten ensin luulin ;)) vaan katossani on TAAS ontelolaattavuoto. Ontelolaattavuoto kerran vuodessa yhdeksässä kuukaudessa pitää mielen virkeänä! Eiku 😀

 

Kaikesta huolimatta katse eteenpäin ja kohti uutta vuotta. Kiitos blogini lukijoille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta. Rutkasti iloa ja onnellisuutta vuodelle 2015! <3

 

P.S. Vuoden 2013 koosteen löydät täältä!

 

8 kommenttia “Vuosikooste 2014

  1. Kiitos Irina sinulle kuluneesta vuodesta, yhteisistä hetkistä niin blogissa kuin tosielämässäkin! &hearts; &hearts; &hearts; Rankka ja tapahtumarikas vuosi on sinullakin ollut, toivon sydämestäni sinulle hidastempoisempaa ja rauhaisampaa onnellista uutta vuotta 2015! &hearts; Olet rakas! &hearts; &hearts;

    1. Miia: Oi kiitos kauniista sanoista! &hearts; Toivon kaikenlaisia iloisia ja onnellisia juttuja myös sulle. &hearts; &hearts;

    1. Marika: Vuoden muistelu oli mielenkiintoinen kokemus. Paljon hyviä juttuja, mutta myös huonompia. Lisäksi paljon sellaista, minkä oli jo unohtanut. Tämän vuosikoosteen tekeminen on todella hyvä keino oikeasti pysähtyä tarkastelemaan kulunutta vuotta ja mitä kaikkea siihen onkaan mahtunut. 🙂

  2. Sulla oli kyllä rankka vuosi. Toivottavasti tämä juuri alkanut osoittautuu paremmaksi. Oman vanhemman menettäminen on sen kokoluokan rasite ihmisen elämässä, etten voi kuin ihailla, miten hyvin oot jaksanut ponnistella eteenpäin 🙂 No, sisukkaaksi sissiksi sut toki jo tiesinkin ;)<br />
    Iso halaus muruseni &hearts; &hearts;

    1. Dara: Vuosi oli tosiaan hankala. En odota kovin paljon enempään tältäkään vuodelta, paljon menee vielä isää miettiessä. Jäljellä on vielä kuolinpesän asioiden hoitamista ja poltto sekä uurnanlasku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *