Karen Blixen Joulu-arvonnan voittaja

Teitä tulee koko ajan vain lisää ja lisää tuonne blogini Facebook-sivuille, joten tässähän saa kohta alkaa ihan tosissaan miettimään uutta arvontaa. 😉 Mutta jos hetki keskitytään vielä tähän juuri päättyneeseen Karen Blixenin Joulu-kokoelman Joulupukin reki-koristeen arvontaan. Arvoin voittajan random.orgin avulla ja voittajanumeroksi arpoutui (onko tuo edes sana?) 27. Nimimerkki numeron takana oli Tiinuska ja hänelle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse.

Paljon onnea voittajalle ja kiitoksia Rosendahl’ille arvonnan mahdollistamisesta!

Seuraava arvonta tullaan järjestämään viimeistään sitten, kun Facebookin tykkääjämäärä saavuttaa 400 rajapyykin. 🙂

Yhteistyössä Rosendahl’in kanssa

Karen Blixen Joulu-arvonnan voittaja” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *