Anna Fieldin saappaat ja laukku

Ostohyvitys.fi:n kanssa tehdyn yhteistyön myötä valitsin itselleni joululahjaksi Zalandosta Anna Fieldin saappaat ja laukun. Molemmille on ollut jonkin aikaa kysyntää, kun muistaakseni keväällä vanhoista saappaistani hajosi kanta enkä kokenut saappaita korjaamisen arvoisiksi. Laukun puolestaan halusin siksi, että kaipasin laukulta aavistuksen jämäkkäämpää muotoa vanhan ollessa aika lailla ”muodoton pussi”. 😉

whiteandfresh0301.jpg

whiteandfresh1.jpg

Saappaiden varsi on leveydeltään 38 cm ja sopii täten paksuille pohkeilleni. Vetoketjun lisäksi varressa on hieman joustinta. Nilkasta  ja kärjestä saapas on varsin tilava eli  talvella saa villasukatkin mahtumaan vaikkakin sitten varret käännettyinä. Voi olla ettei muuten mene varresta vetoketju kiinni. 😉 Kokonaisuudessaan siisti ja yksinkertainen saapas arjen menoihin. 

whiteandfresh7795.jpg

whiteandfresh2.jpg

Laukku on aika yksinkertainen, mutta silti kaunis muutamilla kullanvärisillä yksityiskohdilla. Tuon roikkuvan logon saa halutessaan irti. Laukussa on myös pitkä kantohihna, ehdottoman tärkeä olemassa. Sisäkangas ei ole ehkä kaunein maailmassa, mutta onneksi se on nimenomaan sisäkangas. 😉

whiteandfresh7802.jpg

Ja hyvä juttu on, että läppäri mahtui ”heittämällä” laukkuun. 

Nyt on kyllä hyvä fiilis, kun sain tauon jälkeen mustat perussaappaat. Konjakinväriset ovat kivat, mutta joskus asu vaatii mustia saappaita. Ja kyllähän mulle Michael Korsin laukku kelpaisi, mutta kyllä tämä Anna Fieldinkin laukku toimii oikein hyvin. 🙂

 

Postauksen tuotteet saatu yhteistyön kautta

Irina / White & Fresh - -

3 kommenttia “Anna Fieldin saappaat ja laukku

  1. Kivan näköisiä kummatkin, niin saappaat kuin laukku :). Tuon tyylisiä saappaita olen miekin vähän sivusilmällä etsiskellyt, täytyypi katsoa jos alennusmyynneistä bongaisin jotkut hyvän hintaiset :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *