Marokkolaiset tossut

Ensimmäiset marokkolaiset tossut ostin itse Marokosta seitsemän vuotta sitten. Mukavat lipokkaat, jotka tuntuvat miellyttävältä paljaassa jalassa, mutta myös mahtuvat jalkaan villasukan kanssa. 

whiteandfresh6817.jpg

Seuraavat pidemmän tauon jälkeen sain Zoco Homen Johannalta viime vuoden Habitaressa enkä jäänyt ilman tossuja tänäkään vuonna. <3 Hyvä niin, sillä viime vuoden tossut olivatkin jo päässeet tossujen taivaaseen, sillä niin ahkerasti olivat käytössä. En itse asiassa käytä kotona muita tossuja laisinkaan. 🙂

whiteandfresh1.jpg

Marokosta ostamani tossut olivat mustat ja näitä uusimpia edeltävät olivat valkoiset. Nyt ollaan taas palattu vanhaan tuttuun ja turvalliseen mustaan väriin. 

whiteandfresh6816.jpg

Tossuja saa siis Zoco Homesta ja värejä löytyy mustan ja valkoisen lisäksi harmaa, hopea, liila, ruskea ja vaaleanpunainen. Lisäksi on myös suippokärkisiä tossuja sekä pienellä korolla varustettuja kenkiä. Esimerkiksi juuri tällaiset tossut olisivat varmasti mainio lahjaidea – jopa itselle. 🙂

 

Postauksen tuote saatu

 

Irina / White & Fresh - -

11 kommenttia “Marokkolaiset tossut

 1. Kivan näköiset tossut :). Onko niissä nahkapohja, vai näyttääkö se vain siltä?

  1. Marru: Ovat kauniit kyllä ja kivat jalassakin! 🙂 Mukavaa alkavaa viikonloppua sulle!

 2. Ihkulat tossukat! 🙂 Täältä löytyy kanssa Zoco-homen valkoiset 🙂

  1. susanna: Varmasti tykkäisit! Ovat alussa vähän hassun tuntuiset, kun tuntuvat olevan väärissä jaloissa kummin päin vain ne jalkaansa laittaa. Hetken käytön jälkeen ne kuitenkin sen verran muotoutuvat, että erottaa omissa jaloissaa, milloin ovat oikein päin. 😀

 3. Täällä tepsutellaan päivät päästään juuri valkoisilla tossuilla ja voin sanoa, että ihanat on. Syksyn olen käyttänyt joka päivä, kotona kun nyt oleilen. Aivan ihanat. Vaikka on kylmä ei välttämättä sukkia tarvitse. Ja samasta paikasta ne olen tilannut. Kohta pitää tilata toiset kun alkaneet jo kulua.

  1. päivi: Nahka on siitä hyvä, että se mukautuu sen mukaan, onko lämmin vai viileä. 🙂

 4. Kylläpä on ihanat tossut! Itselläni oli pitkään hakusessa myös jonkinlaiset mukavat tossut/tohvelit vapaa-ajan käyttöön, mutta halusin niiden olevan myös siistin näköiset. Itse päädyin hankkimaan espadrillot Art of Soule-nimiseltä merkiltä, sillä voin käyttää niitä sekä kotona, että ulkona. Tosi mukavat jalassa! Tällaisesta merkistä on kyse: <a rel="external nofollow" href="http://www.spartoo.fi/Art-of-Soule-b754.php&quot; target="_blank">http://www.spartoo.fi/Art-of-Soule-b754.php</a&gt;

  1. Stella90: Nää tossut oli kyllä tosi ihanat! &hearts; Espadrillot olisi kyllä nekin tosi ihanat, tosin en niitä kotona käyttäisi vaan kesäisin ulkona. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *