Feelkraft huonetuoksu

Tällä kertaa yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa päädyin valitsemaan testiin Baldinin huonetuoksun. Tuoksuvaihtoehtoja on kolme ja päädyin Feelkraftiin, joka tuoksuu limelle ja sitruunaruoholle.

whiteandfresh1.jpg

Tuoksut ovat Demeter– ja NaTrue*-sertifioituja. INCI-listalla on luomutuotettuja eteerisiä öljyjä ja luomualkoholia.

whiteandfresh6851.jpg

Olen huono kuvailemaan tuoksuja, mutta mielestäni tuoksu on samaan aikaan sekä kirpakka että makeahko. Sitruunaruohon tuoksu tuntuu aika voimakkaalta. Laitoin aluksi pulloon neljä bambutikkua, mutta se oli liikaa. Nyt pullossa on kolme tikkua ja se tuntuu itselleni sopivalta. Kotiin palatessa ja pullon ohi kulkiessa nenään tulvahtaa tuoksua. Herkkähajuaistisille suosittelen alle kolmea tikkua kerrallaan. 

whiteandfresh6854.jpg

whiteandfresh6856.jpg

Muita tuoksuvaihtoehtoja ovat Feelwald, joka tuoksuu sypressille ja pinjapuille ja Feelruhe, joka tuoksuu laventelille ja appelsiinille. 

Hieman jännitti tuoksuttelematta hankkia huonetuoksua, mutta kävi tuuri ja tykkään omasta limen ja sitruunaruohon tuoksusta. Nyt on taas huonetuoksu tässäkin huushollissa, kun edellinen jokin aika sitten loppui. 🙂

 

*NaTrue on vuonna 2007 perustettu luonnonkosmetiikkayritysten yhteenliittymä (European Natural and Organic Cosmetics Interest Grouping E.E.I.G), jonka NaTrue-merkkiä voivat kaikki luonnonkosmetiikan valmistajat hakea. NaTrue-järjestö on voittoa tavoittelematon ja sen kriteeristö ovat julkisesti saatavilla.

NaTrue-merkki sisältää kolme, tähdillä merkittyä tasoa: Yksi tähti merkitsee luonnonkosmetiikkaa, kaksi tähteä luonnonkosmetiikkaa, joka sisältää luomulaatuisia aineita ja kolme tähteä luomukosmetiikkaa. Vettä ei lasketa mukaan raaka-aineiden kokonaismäärään. (Wikipedia)

 

Yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa

2 kommenttia “Feelkraft huonetuoksu

  1. Olen pitkään miettinyt uskaltaisinko kokeilla tuoksuja, kun meillä asuu tuoksuherkkä ihminen. Ehkä uskaltaisinkin kokeilla, mutta vähemmillä tikuilla. Sitruunaruoho kuulostaa kivalta.

    1. Heidi: Kokeile ihmeessä, jos uskallat! Suosittelen aloittamaan yhdestä tikusta ja sijoittamaan tuoksun ainakin aluksi sellaiseen paikkaan, että se ei pääse oleskelutiloissa aiheuttamaan ärsytystä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *