Pieni glögihetki

Viikonlopun siivoustohinoiden keskellä päätin tarjoilla itselleni pienen, mutta tunnelmallisen ja kauniin glögihetken.

whiteandfresh6786.jpg

Glögin nautin Timo Sarpanevan muotoilemasta Tsaikka-lasista. Olen pitkään halunnut kuumajuomalasit ja nämä perinteiset löysin lapsuudenkodistani. Olen jo hetken odotellutkin, että pääsen juomaan talven ensimmäisen glögilasilliseni Tsaikasta. <3

whiteandfresh6798.jpg

Glögin kanssa oli pipareita sinihomejuustolla.

whiteandfresh6800.jpg

whiteandfresh6796.jpg

whiteandfresh6793.jpg

Pari punaista neilikkaa maljakkoon, tuikku palamaan, vähän käpyjä, kanelia ja rusina-mantelisekoitusta rekvisiitaksi ja kattaus oli valmis. Yksinkertainen, mutta kaunis. Ihan tätä hetkeä varten ostin alkoholittoman Blossan, jotta olisi vielä vähän erityisempi fiilis kuin vaan normaalisti sohvannurkassa hörppien ja rouskutellen. 🙂

Pitäisi kattaa itselleen useamminkin!

 

10 kommenttia “Pieni glögihetki

 1. Namsk miten herkulliset kuvat, alkoi itsellänikin piparihammasta kolottaa. 🙂

  1. Tsaikat on tosi kivat, joskin super retrot, sellasella hyvällä tavalla 🙂 Muistan nuo myös omasta lapsuudenkodista.

 2. Täällä on vähän sama meininki, samanlaiset tsaikkalasit ja glögin lipitystä. 🙂 Ja nyt sattui hyvään saumaan tämä postaus, oon nimittäin etsiskellyt hyvää glögiä (Ikean glögi on tosi hyvää, mut vähän etäällä meiltä :/ ) elikkäs minkämakuista just tuo alkoholiton blossa siusta on? Kunhan löytyisi vielä kaupan hyllyltä herkullisia gluteenittomia pipareita niin jesss. Yhdet kaupasta saatavat/ostettavat piparit nimittäin maistuu ihan liian mausteiselle. Meidän pikku-ukkeli sanoikin, että niihin on laitettu pippuria 😀 :/ namnam. <br />
  <br />
  Kivaa viikkoa Irina &hearts;

  1. Alkoholiton Blossa on hyvää ja maistuu siis minullekin vaikka inhoan punaviiniä. Blossa on alkoholittomasta punaviinistä tehty. Jatkossa juon ihan perus kaupan glögijuomia, tulee muuten turhan kalliiksi. 🙂 Samoin harkitsin gluteenittomien pipareiden ostamista, mutta en raaskinut maksaa 150 g:sta 2,5 euroa.

 3. Ihana kattaus ja kauniit kuvat 🙂 Mitä pidit Blossan mausta? Minä en vielä raaskinut omaani avata 🙂

  1. t: Kuten sanoinkin Soilille tuossa yllä, niin alkoholiton Blossa oli hyvää vaikka en punaviinistä pidä. 🙂

 4. Enpä tiennyt, että Blossaa löytyy myös alkoholittomana. Kauniita kuvia ja ihanan näköinen glögi-hetki &hearts;.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *