Zinoti: musta 5101 & mayn

Nyt ne on nähty ensimmäistä kertaa livenä Zinotin messuosastolla Habitaressa; musta 5101– ja mayn tuotteet. Paljonhan noita mustikkatuotteita on ehtinyt kuvien kautta kuolaamaan, mutten ole kosketusetäisyydelle vielä päässyt. 

12.jpg

1.jpg

Musta 5101 -sarjaan on tullut uutuustuotteena mustikkainen keittiösuihke ja tämän sitten ostin, sillä nyt on jonkin aikaa pyyhitty keittiössä Methodin lasinpesunesteellä. 😀 Eihän siinäkään tietenkään mitään vikaa ole, ekologista ja hellävaraista erilaisille pinnoille.

13.jpg

En ollut uskoa tuntoaistejani, kun hipelöin saman sarjan keittiörättiä. Niin pehmoinen ja siloinen! <3 Paljon on tämä rätti kehuja saanut ja vielä tällainen minunkin keittiöön vielä ilmaantuu. Sama koskee tiskiharjaa ja mayn kynsiharjaa.

7.jpg

6.jpg

4.jpg

15.jpg

3.jpg

Hyvin läheltä liippasi myös, että olisin kotiuttanut tuollaisen mayn valkoisen S-kokoisen metallilankakorin. Se olisi aika nappiosuma keittiöön. Taidan kuitenkin turvallisuussyistä pysyä tänään poissa piensisustusosastolta. 😉 Seuraavalla kerralla sitten! Nyt nautiskelen uudesta keittiösuihkeestani. 🙂

Vielä kerran terkut Habitaresta! Täällä aletaan kohta pakkailemaan ja siirrymme pois Creative Space 2 -tilasta. Kiitos kävijöille ja CASAn bloggaajille mukavasta messurupeamasta. 🙂 Muutamia postauksia on vielä Habitare-aihepiiristä tulossa, joten palaillaan astialle!

9 kommenttia “Zinoti: musta 5101 & mayn

  1. Mä meinasin niiiiin ostaa Mayn korin, mutten raaskinut eikä mulla ole oikein sille paikkaakaan 🙂

  2. Mäkin kävin hypistelemässä noita, aivan ihania tuotteita 🙂 Ja olipa kivaa tavata oikein livenä, toivottavasti nähdään taas pian 🙂

    1. susanna: Oli todellakin kiva tavata livenä. Olet ihanan pirtsakka! &hearts; 🙂

  3. Huuuuu, mä tuun hulluksi…. Mitenköhän mä keksisin nyt jonkun välttämättömän tarpeen hankkia tollanen kori? Ideoita?

    1. Dara: No sullahan on ihan hirmuinen purkki-/pullokokoelma seilaamassa siinä keittiön tasolla ja sun täytyy saada ne koottua yhteen kohtaan niin, että kun siivoo niin voi kaikki kerralla nostaa syrjään? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *