Rosendahl / Kay Bojesen / Holmegaard

Rosendahlin osastoon törmäsin viime vuonna Habitare-messuilla, kun silmiini osui ihana ja simppeli lyhty, jossa mausteena oli nahkainen remmi. Kyseessä oli siis tietenkin Holmegaardin Design with Light -lyhty.

Tänään Habitaressa Rosendahl Groupin osasto olikin ainoa, johon ehdin tutustua ja tässä onkin pieni kuvapläjäys kauniisti somistetusta pisteestä. Esillä oli Rosendahlin ja Holmegaardin lisäksi monille jo tutuksi tulleet Kay Bojesenin puiset apinat ja muut puuhahmot.

15.jpg

13.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

8.jpg

9.jpg

3.jpg

1.jpg

Nahkaremmit ovat löytäneet tiensä myös pyöreään maljaan sekä tarjottimeen/matalaan kulhoon. Virallisesti kyseessä on Design with Light -sarjan kynttiläastia/-alusta eli candle dish. Minä voisin kyllä laittaa tuohon esille ihan hedelmiäkin. 🙂

Design with Light -sarjan on suunnitellut Maria Berntsen.

4.jpg

5.jpg

7.jpg

Ilmoitin blogin Facebook-sivulla, että en osallistuisi Habitareen huomenna perjantaina, mutta tilanne on hieman muuttunut ja olenkin paikalla aikaisemmin ilmoittamani mukaisesti. Sitä ennen yritän piipahtaa piensisustusosastolla vähän kurkistelemassa. Lauantaina ehtinee sitten katsella enemmän, sillä olen messuilla koko päivän (10-18).

Huomenna siis klo 15-18 hengailemme ahead! -arenalla Creative Space 2:ssa ja lauantaina klo 13 ja 16 ahead! -arenalla, jossa olisi tarkoitus pitää jonkinmoinen briiffi siitä, miten sisustusblogipostaus syntyy… tai ainakin jonkinlaista livejutustelua. 😉 Ehkä löydämme myös jonkinlaisen kiintopisteen, jossa voimme tavata teitä lukijoita ja kanssabloggaajia samoin kuin tänään ja huomenna. 

Nähdäänkö siis messuilla? 🙂

 

P.S. Kiitos muuten teille jo tänään piipahtaneille! <3

 

 

2 kommenttia “Rosendahl / Kay Bojesen / Holmegaard

  1. Harmittaa ihan hirveesti kun en päässyt tuonne :/ Pitäkäähän hauskaa meidän muidenkin puolesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *