Huolta ja huojennusta

kuva-1.jpg

Tämä kuva on toissapäivänä kuvattu lapsuudenkotini parvekkeelta. Näen harvoin sateenkaaria, mutta en tiedä olenko koskaan ikinä nähnyt näin vahvaa ja kaunista näkyä. 

Double rainbowlle oli myös erikoinen ajoitus; saimme vihdoin reilun viikon voimakkaan huolen ja auttamisyritysten jälkeen isäni lähtemään sairaalaan. Isäni on aina ollut äärimmäisen vahva, hyväkuntoinen ikäisekseen ja selvinnyt kutakuinkin ilman ikäviä sairauksia. Noh, kaikki muuttui hieman ennen viime vuodenvaihdetta selkä- ja jalkakivun myötä. Mikä romahdus ihmiselle, joka on tottunut liikkumaan paljon joka päivä ja touhuamaan kaikenlaista. Paljon on mahtunut reiluun puoleen vuoteen, mutta ei yksityiskohdista sen enempää. 

Olo on huojentunut, kun isä on nyt hyvässä hoivassa. Ei sillä, etteikö huoli ja huolenpito vielä jatkuisi ja etteikö negatiivisiakin uutisia olisi kuultu, mutta iso paino lähti sydämeltä, kun vuorokauden päivystysosastolla olon jälkeen ihana ja asiallinen lääkäri sanoi ottavansa isän ihan varsinaiselle osastolle sisään ja pitävänsä huolta, ettei kotiuteta ennen kuin on varmistettu, että kunto ja mahdolliset jatkotoimenpiteet mahdollistavat paluun kotiin. <3

Täällä siis edelleen suurin osa energiasta käytetään isään ja siihen, että oma pää pysyisi edes jotenkin kasassa tämän kaiken keskellä. Postailen ja vastailen kommentteihinne aina, kun siltä tuntuu ja jaksan. Eilen tulikin jopa kaksi postausta eetteristä ulos, sillä niin paljon energiaa vapautui isän hoitoonsaamisesta. 🙂

Kiitos kaikille tukensa ilmaisseille ja jokaiselle, joka ihan tässä reaaliarjessa on ollut avuksi ja tueksi. Se merkitsee enemmän kuin osaan varmaankaan kertoa. <3

Irina / White & Fresh - -

14 kommenttia “Huolta ja huojennusta

 1. Todella hieno juttu, että asiat on lähtenyt rullaamaan ja hoito on nyt kohdallaan! Sillä on iso merkitys itse potilaalle sekä omaisille, että tiedetään asioiden olevan nyt hoidossa. Virtuaalihalaus täältä! 🙂

  1. Marru: Kiitos tsempistä. &hearts; <br />
   <br />
   Harvoin nykyään näen sateenkaaria ja nyt oli oikein tuplaten. Mahtava näky!

 2. Voimia ja jaksamista kaiken keskelle. Kuitenkin jotain muutakin tuli mieleen lukiessani sanojasi: päällimmäiseksi tuli tunne, että kyllä se sun sydän on kaunis ja kultainen &hearts; En voi kuin arvostaa

  1. Heidi: Kiitos hämmentävän kauniista sanoistasi. &hearts; Itse en löytänyt &quot;rivien välistä&quot; sen syvällisempää, mutta niin me vain tulkitsemme sanoja eri tavoin. Ehkä siellä oli jotain, mitä en itsekään huomannut ja sinä sen näit? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *