Puhdas+ Caps

Vaikka elokuu on vielä kesäkuukausi, ollaan vääjäämättä lähestymässä syksyä ja sen myötä arki astuu tiukemmin kuvioihin ja pimeä kausi alkaa. Parin viikon päästä arki muuttuu minullakin ja jaksamista tarvitaan. Peruspilarit on mahdollisimman terveellinen ja säännöllinen ruokavalio, enemmän unta ja toivottavasti myös ainakin hieman liikuntaa. Moni hakee helpotusta elämäänsä vitamiineista ja lisäravinteista, niin myös minäkin. Tällä hetkellä käytössä on sinkki, D-vitamiini, omega3 ja magnesium. Lisäravinnerepertuaariin on kuitenkin tulossa lisäystä, sillä sain Hyvinvoinnin Tavaratalosta testiin Puhdas+ Caps -tuotteita, joita olenkin jo tovin toivonut pääseväni kokeilemaan.

1.jpg

6.jpg

Vatsan ja suoliston toiminnan tapainottamiseen valitsin avuksi Saccharomyces Boulardii (hiiva)probiootin. Valmistetta voi käyttää antibioottikuurin yhteydessä, matkustettaessa tai vaikka ihan päivittäin. Annostus on 1-2 kapselia päivittäin ja ajattelin ottaa yhden kapselin joka päivä, jotta saan mahdollisimman pitkän ja tasaisen kuurin syötyä.

5.jpg

Lisäksi hieman energiaa soluille eli Ubikinonia (koentsyymi coQ10). Hauskan väriset kapselit! 🙂

4.jpg

Seuraava onkin sitten varsinaisen jännä lisäravinne eli Vihreä kahvipapu-uute, jonka kerrotaan tehostavan painonpudotusta. Tällaiset valmisteet jakavat mielipiteitä, mutta itse mielelläni ainakin kokeilen. Pääpaino kuitenkin on terveellisessä ruokavaliossa eikä lisäravinteissa. Nyt lähinnä mietin, miten tätä itselleni annostelisin. Annostus on 1-2 kapselia kaksi kertaa vuorokaudessa. Kummasta olisi enemmän hyötyä; pidemmästä kuurista pienemmällä annoksella vai lyhyemmästä kuurista täysannoksella?

Vinkkejä, anyone?! 🙂

3.jpg

Neljäs tuote, jota sain kokeiluun on Beauty Kollageeni & Tyrnimarja. Kyseessä on jauhe, jota sekoitetaan veden, mehun tai esimerkiksi jogurtin sekaan (1-2 ruokalusikallista päivässä).

”Kalakollageeni on kalasta eristetty proteiini. Kollageeni rakentaa ja  kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Kollageenin puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho sekä couperosa ja pigmenttiläiskät.”

7.jpg

Tänään maistoin jo Beauty Kollageeni & Tyrnimarjaa ja onneksi ei ollut pahanmakuinen. Sekoitin sen ihan vain veteen ja kiskaisin kurkusta alas. Maku muistutti lähinnä laimeaa eiminkäänmakuista mehua. Näin ollen jauheen nauttiminen ei muodostu ongelmaksi. 🙂 

Muiden tuotteiden testaamisen aloitan huomenna tai viimeistään vielä tämän viikon aikana. Yleisen arjessa jaksamisen lisäksi toiveena on vatsan toiminnan tasapainottaminen sekä EDELLEEN ratkaisun löytäminen iho- ja hiusongelmiin. Tukkaa meinaan lähtee vaihteeksi aiempaa enemmän. (sniisk)

Lopuksi vielä tärkeä huomio näistä Puhdas+ Caps tuotteista. Ei piilotettuja täyteaineita, ei säilytys-, maku- ja väriaineita eikä magnesiumstearaattia. Kaikki ylimääräinen on siis karsittu tästä tuotesarjasta. Tuotesarjaan kuuluu vielä muitakin tuotteita ja ne näet täältä!

Testaustuloksiin palailen sitten, kun kuurit on nautittu. 🙂

 

Terveellistä ja energistä viikon jatkoa!

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa

6 kommenttia “Puhdas+ Caps

  1. Sinuna miettisin vielä kerran tuota hiivavalmistetta. Niitähän käytetään probioottien tavoin erityisesti antibioottikuurien aikana antibioottiripulia vastaan. Itse olen syönyt sellaista antibiootista seuranneen suolistobakteerin takia, ja sain sillä vain suolistoni lopullisesti pilalle eikä apua tähän ole löytynyt tänä päivänäkään, vaikka tapauksesta on vuosikausia aikaa.

    1. sako: Kiitos kokemuksesesi jakamisesta. Mä olen kuullut tästä valmisteesta vain hyvää, mutta ei kai kaikki kaikille sovi. Oletko varma, että tämä tuote juurikin pilasi suolistosi lopullisesti vai voisiko kyse olla oikeasti siitä antibioottikuurista ja sen aiheuttamasta suolistobakteerista? Antibioottikuurien vaikutukset voivat kuulema tuntua suolistossa vielä vuosi parikin kuurin loputtua, sen verran tujuja bakteerintappajia kun ovat.

    2. Olen varma, mutten halua tänne koko tarinaani kirjoittaa. Viimeksi puolitoista vuotta sitten sain tietämättäni sairaalassa yhden ainoan tabletin ja heti tiesin itse oireistani, mitä suoleeni on laitettu. Annettaessa puhuttiin vain maitohappobakteerista, kunnes oireiden tultua halusin tietää, mitä tarkalleen oli annettu. Toistakymmentä vuotta sitten olen sen pitkän kuurin syönyt, ja kiitos, ei koskaan enää. Oikeita maitohappobakteereita sen sijaan olen syönyt hyvällä menestyksellä.

    3. sako: No voi rähmä :/ Mä aion tuon kuurin kyllä kokeilla, joten pidetään peukkuja ettei se mun about terveessä suolistossa (mulla ei siis ole mitään varsinaista sairautta suolistossa) aiheuta samanlaista tilannetta kuin sulla vaan toimisi mulla nimenomaan tasapainon saamisessa.

  2. Tarttis varmaan itsekin taas kiinnittää huomiota syksyn vitskun- ja muiden saamiseen. D-vitamiineja pitäisi jo alkaa taas popsimaan, itse en syö niitä kesäkuukausina lainkaan. Ei kai tässä muu auta, kuin lähteä purnukoita hakemaan…! 😉

    1. Blondi: Mun pitäisi vielä täydentää varastoja sinkin ja mahdollisesti omega3:sten osalta. Ne alkaa olla aika finaalissa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *