Synttäriarvonnan voittaja

Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja ennen kaikkea teille, jotka jätitte palautetta blogistani. <3 Kommenttienne perusteella on ilmiselvää, että olen saanut blogistani juuri itseni näköisen; vaatimattoman, aidon, rehellisen, mutkattoman, kerskailemattoman, hyvällä tavalla arkisen, käytännönläheisen ja ihmisläheisen. Blogissani ja elämässäni iloitsen pienistä jutuista (kuten vaikkapa tomaattien kasvamisesta tai joka-aamuisesta puurostani ;)), vaikka paljon on ikävää ja raskastakin. Vaikka välillä jännittää, uskallan heittää blogiin myös vakavampia aiheita. Kaikille blogini aihepiireille oli kannattajia ja aionkin jatkaa samaa linjaa. Lähinnä siksi, että olen nyt löytänyt sen kombinaation, joka on eniten minua. Vaikka sisustusjuttuja on nyt ollut vähemmän, niin ei huolta – sisustusjutut on ja pysyy, ehdottomasti!

Myös kirjoitustavastani, vaihtelevista aiheista sekä blogin kautta minusta saadusta kuvasta pidettiin. Muutaman postaustoiveenkin sain ja ne on pistetty korvan taakse. Poiketen normaalista arvontapostauksesta vastasin teille palautetta jättäneille arvonnan kommenttiosiossa. Suurin osa ei tilaa jatkokommentteja arvontapostauksiin, joten kerron siksi, jotta halukkaat voivat käydä katsomassa, onko vastausta tullut. 🙂

3vsyntt%C3%A4riarvonta.jpg

Arvonnassa oli siis palkintona kaksi tuotepakettia (Tangle Teezer + 2 pakettia invisibobbleja) ja nämä tuotepaketit itselleen voittivat…

Blondi

ja

Millis

Paljon onnea! Laitan teille sähköpostia pikimmiten. 🙂

Jos en tavoita voittajia perjantaihin mennessä, arvon uuden voittajan.

Arvonta suoritettu random.orgin avulla

Arvonta toteutettu yhteistyössä Tangle Teezer Suomen ja invisibobble Finlandin kanssa

5 kommenttia “Synttäriarvonnan voittaja

  1. Ei se minun kommentti näköjään ole tullutkaan perille.. kokeillaan uudelleen 🙂 Myöhästyneet onnittelut &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *