Omaggio Anniversary Vase Brass

I want this!

Kähler tuo valikoimiinsa uuden Omaggio-vaasin 175-vuotis syntymäpäivän kunniaksi. Väriksi on valikoitunut perinteisellä valkoisella pohjalla messingin väriset raidat. Kyllä vaan kovastikin miellyttää silmää.

k_hler-jubil_umsvase-h200-a.jpg

k_hler-jubil_umsvase-messing-h200b.jpg

k_hler-jubil_umsvase-omaggio.jpg

Kuvat: Kähler

Luin tanskalaisesta Bungalow5 -blogista, että tämä juhlavuoden vaasi pitäisi tilata etukäteen jo nyt, vaikka julkaisupäivä on elokuussa. En tiedä, onko tätä tulossa suomalaisiin myymälöihin tai verkkokauppoihin. Ehkä netistä – kenties Kählerin sivuilta – löytyy tarkempaa tietoa kiinnostuneille. 🙂

 

2 kommenttia “Omaggio Anniversary Vase Brass

  1. Voi vitsi miten hieno, upea, elegantti, yksinkertaisesti kaunis. Wau, ihastuin kertaheitolla.

    1. Tiia: Hyvin kuvailit vaasia, ehdottomasti olen samaa mieltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *