Kirsikkatomaatin taimesta bongattu!

Kukinto!

1486736_10152207526182075_16536174054914

Tämä oli siinäkin mielessä yllätys, että en ollut mistään katsellut kuvia kukkivista kirsikkatomaateista enkä tiennyt yhtään miltä kukat näyttävät. Ja sieltähän puhkesi sitten tuollaisia pieniä ja sieviä keltaisia kukkia. 🙂

Heikosti suostui kamera tarkentamaan kukintoon vaikka yritin monta kertaa. Pikkusen malttoi sitten tuohon oikeanpuolimmaiseen tarkentaa, jotta tekin näette tämän aurinkoisen kesäsunnuntain iloisen hetken. 🙂 Kuvaan sitten lisää, kunhan kukkia tulee enemmän ja saan tarkentumaan kukintoja.

5 kommenttia “Kirsikkatomaatin taimesta bongattu!

  1. Wau,omat kirsikkatomaatit ei ole vielä kukkimisesta antaneet mitään merkkejä.Kummasti tällaiset pienetkin asiat päivää piristää. 🙂

    1. TanjaP: Mäkin olin ihan hämmästynyt, kun näin nuo kaksi kukkasta. 🙂 En ollut odottanut kukintaa ihan vielä, sillä vasta siirsin taimet isompiin astioihin ja veikkasin, että niillä kestää hetki sopeutua uusiin kasvualustoihin. No, nyt kuitenkin pisti nuo kukat tulemaan ja innolla odottelen lisää. Toivottavasti sun kirsikkatomaatit alkavat pian myös kukkimaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *