Loppuneet kosmetiikkatuotteet: toukokuu 2014

Tässä toukokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet.

IMAG0797.jpg

Lushin Ice Blue -saippua. Ihanan tuoksuinen, onneksi ottivat uudelleen valmistuslistalleen. Tämähän oli hetken poissa markkinoilta.

kuva%202.jpg

Vakkarituotteeksi päässyt Vichyn anti-transpirantti liikahikoiluun. Itselläni ei ole niinkään ongelmana kainaloiden liikahikoilu vaan lähinnä vain haju. Mitään selkeää apua en ole vielä ongelmaan löytänyt, mutta jatkan kokeilujani. Tällä hetkellä testissä on uutuustuote Stop 24 antiperspirantti. Jos jollain on tietoa siitä, miksi kainalot haisevat nopeastikin peseytymisen jälkeen ja mitä sille voisi tehdä niin mielelläni otan vinkkejä vastaan. Testissäni on yksi pesuainekin, jolla saattaa olla positiivisia vaikutuksia, mutten uskalla vielä siitä iloita, sillä pelkään kyseessä olevan jonkunlaisen plasebovaikutuksen. 😀

kuva%205.jpg

Loppuun kuluivat myös Urtekramin ihanan koivuisen tuoksuinen Nordic Birch käsivoide, loppuvuonna ostamani Viktor Rolfin Flowerbomb hajuveden mukana tullut pieni suihkusaippua sekä näytekokoinen Pepsodent White Now Gold hammastahnatuubi (Buzzador-kampanjasta).

logona.jpg

Samoin loppui Logonan Vehnäproteiini hoitoaine, josta kirjoitinkin tarkemmin postauksessani Hiustenhoitoa: testissä Logona. Hyvä mieli jäi tuotteesta kyllä ja rutistaessani viimeisen annoksen hiuksiini ajattelin, että voisin kyllä ostaa tätä jatkossakin. 🙂

stopakn.jpg

Sain Cadadialta testiin muutaman tuotteen. Niitä vilautinkin pikaisesti Arkea -postauksessani. Niiden mukana tuli näytteet myös akneen tarkoitetusta Stop AKN tuotesarjasta. Kokeilin hetken näitä tuotteita ja ainoastaan finnipuikko ja puhdistusgeeli jäivät osittain käyttämättä. Aikamoista kuivuutta aiheuttivat ja juuri nyt ihoni ei sitä kestä kun tuntuu kuivuuteen taipuvaiselta muutenkin atopian pahennuttua. Loput geelistä ja finnipuikko jäivät nyt tuonne odottelemaan parempia aikoja. Välillä kyllä tekisi mieli kaivaa se puikko esille, kun tähän naamaan noita näppyjä tuntuu ilmaantuvan tasaiseen tahtiin. 😀

Alla olevissa kahdessa kuvassa on tuotteet, jotka olivat jo niin vanhoja, etten kehtaa niitä enää nassuuni laittaa. Freemanin suklaa-mansikka kasvonaamio ja joku Yves Rocherin ikivanha (kasvo)voide. Myös YR:n kosteuttava voide rypyille ja juonteille.

kuva%204.jpg

kuva.jpg

Lisäksi kolme tuotetta sai lähtöpassit, koska eivät sovi iholleni. Laveran Basis Sensitive vartalovoide (aiheutti tai lisäsi kutinaa ihollani, saattoi olla ”yliannostusherkistyminen” soijalle jota silloin käytin paljon ja jolloin kutina alkoi) sekä Lumenen CC-voide ja mattameikkivoide. CC-voiteesta tykkäsin oikeastaan, mutta se ei tainnut olla iholleni kuitenkaan hyväksi. Olen kuullut vastaavaa muidenkin kokeneen? 

Nyt onkin onneksi kesä eikä meikkivoidetta tarvitse. Tai no, en oikeastaan voi käyttää sillä hikoilen sen pois välittömästi. 😀

kuva-1.jpg

Loppuneita tuotteita oli siis yhdeksän, joista näytekokoisia neljä (viisi, jos Flowerbomb suihkugeeli lasketaan mukaan). Tämä tekee siis 4-5 normaalikokoista tuotetta. Vanhentuneita tuotteita oli kolme ja sopimattomia kolme. Yhteensä tämä tekee kokonaisuudessaan 15.

Vähiin käy ennen kuin loppuu! 🙂

Irina / White & Fresh - -

10 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: toukokuu 2014

 1. Sä olet ollut tehokkaana, tosi kunnioitettava määrä loppuneita! o_O

  1. JonnaH.: Palasaippuaosastolla on vielä tekemistä, samoin näytekokoisten tuotteiden osalta. Muutoin alkaa olla jo aika hyvällä mallilla nuo varastot. 🙂

 2. Kokeile Absolut Torria tuohon hikoiluun, joskus kokeilin ystävän suosituksesta ja edes jumpassa ei tullut kainaloihin hiki ;D Se on tosin todella vahvaa kamaa, joten en suosittele esim vasta sheivattuun ihoon..

  1. Elina: Olenkin ajatellut kokeilla kaikki tuollaiset erikoisdödöt läpi. Triple Dry ja Vichy on jo kokeiltu ja nyt kokeilussa tosiaan tuo Stop 24. Jopa sienilääkettä (!!) lääkäri määräsi, jos joku sienen kaltainen haisua aiheuttaisi. Kainaloista hikoilen normaalisti enkä siitä koe rasitetta, mutta harmittaa kun haisee vaikka pesusta ei kovin kauaa olisikaan tai ei olisi edes hikoillut. :/

 3. Sä olet vaan niin pätevä tässä loppuun kuluttamisessa. En enää ees kehtaa kysyä, että miten sä sen teet… ;D<br />
  <br />
  Ice Blue oli yksi ihan ekoja Lushin tuotteita mitä kokeilin ja se oli aivan ihana! En tiennytkään että se on tullut uudelleen valmistukseen 🙂 <br />
  <br />
  Mulla on kaikkien meikkivoiteiden sun muiden kanssa kesäisin just toi ongelma, että ei kannata laittaa, kun hikoilen ne heti kuitenkin pois. Onneksi sentään nykyisin on naama aika siisti ilman meikkiäkin. Tai siis onhan siinä niitä vanhoja finniarpia, mutta jotenkin niistä ei enää välitä, kun muistaa mitä tää pärstä oli pahimmillaan 😉 Nyt on vaan leukaperiin alkanut tulemaan taas näppyjä ihan urakalla 🙁 Pitää kai ostaa jotain finnivoidetta…

  1. Dara: Mulla on myös nuo leukaperät sellainen alue, jolle pukkaa näppyjä. Nyt on leuan alla semmoinen patti, että oikein pelottaa. Kipeä ja iso eikä siitä saa mitään irti. :/

 4. Moi! <br />
  Luin jostakin blogista (En löydä sitä blogia enää.), että kainaloihin voi käyttää kookosöljyä. Siinä blogissa oli laitettu juuri tuota samaa kookosöljyä kainaloihin, mitä sinullakin näkyy kuvissa olevan keittiössä. En ole itse kokeillut, mutta toisaalta se kiinnostaisi, sillä se olisi luomua ja ei ainakaan polttelisi ihoa, ei sisällä alumiinia tai alkoholia… Pitäisi googletella, jos vielä löytäisin sen blogin, mutta siinä jutussa väitettiin, että kookosöljy pitää hien hajun poissa. Mutta jos innostut kokeilemaan, kerrothan miten kävi? <br />
  <br />
  Kaunista kesän jatkoa ja onnea kivalle tomaattiprojektille! 🙂

  1. VK: Kiitos vinkistä! Mun iho (käsivarret ja kasvot) ei ole tykännyt kamalasti kookosöljystä, mutta kainaloihin voisin sitä kyllä kokeilla. Ei se ainakaan mitään ota, jos ei annakaan. Ehdottomasti kyllä palaan tähän asiaan kokeiltuani ja jos vaan suinkin muistan. Vaikka varmaan kyllä muistan ainakin jossain vaiheessa siitä mainita, jos tämä ongelmani jatkuu ja tulee esille, mitä kaikkea sitä onkaan ehtinyt kokeilla. :)<br />
   <br />
   Kivaa alkanutta kesää sullekin!

 5. Hei! Pakko kommentoida kun kirjoitit tuosta kainaloiden hikoilusta/hajuongelmasta. Itselläni oli teini-ikäisenä noin kymmenen vuotta sitten ongelmana voimakas kainaloiden hikoilu, paidoissa oli aina hikiläikät ja se vaikutti ihan järkyttävän paljon yleiseen mielialaani ja ihan sosiaaliseen elämäänkin koska hikiläikät kainaloissa hävetti ja niitä joutui aina peittelemään. Kokeilin varmaan kaikenmoiset konstit ja luin jopa leikkauksista, kunnes jossain törmäsin kehuttavan Absolut Torria. Päätinpä kokeilla sitäkin ja se oli kyllä oikea pelastus! Vei kaikki muut aineet aivan mennen tullen eikä tuota voi mihinkään &quot;dödöihin&quot; mielestäni edes verrata. Alku oli aika järkyttävääkin, koska aine on tosiaan niin voimakasta, että heräilin yöllä kovaan kirvelyyn ja kutinaan. Taisin käyttää tuota ensin pari kolme iltaa peräkkäin (laitetaan siis yön ajaksi vaikuttamaan) ja sen jälkeen riitti kerta pari viikkoon. Siitä käyttökerrat taas vähenivät kun kainalot pysyivät täysin kuivina ja hajuttomina. Saatoin silti laittaa perusdödöä toisinaan päiväksi ihan tuoksun vuoksi. Vuosia käytin sitä ihan silloin tällöin alun säännöllisen käytön jälkeen mutta tosi pitkään jo olen käyttänyt ihan perusdödöä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, koska itselleni se oli ainakin kuin taivaan lahja ja ajattelin jo silloin että tätä aion suositella jos vain jotakuta pystyn sillä auttamaan. Vaiva on niin kiusallinen ja ikävä ettei sitä kenellekään toivoisi. Jos kokeilet, olisi kiva kuulla oliko siitä sinulle apua. Nyt sitä ilmeisesti saa ihan käsikauppatuotteena apteekista, silloin sitä sai vain reseptillä. Toivottavasti saat apua vaivaasi. 🙂

  1. nippu: Kiitos, että jaoit kokemuksesi ja vinkin! 🙂 Itselläni on nyt testissä Stop 24 ja esimerkiksi eilinen oli tosi huikea onnistumiskokemus! Absolut Torri on varmaan seuraavaksi kokeilulistalla, jos tämä Stop 24 ei pitkässä juoksussa osoittaudu sopivaksi. Itselläni on sillä tavoin hankala tilanne, että itse hiki ei ole ongelma vaan hiettömätkin kainalot alkavat nopeasti haista. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *