Fit-lehden tarjous

Tilasin tsemppariksi elämäntapamuutokseen Fit-lehden*. Lehdestä saanee motivaatiota ja oppii uusia asioita. Mikä vaan motivoi ja tsemppaa eteenpäin, niin kyllä kiitos. 🙂

kuva%201.jpg

Tartuin mielestäni aika edulliseen kuuden kuukauden tilaustarjoukseen ja mukaan tuli Cityshoppari vuodelle 2014 ja jälkikäteen tilaajalahjaksi mineraalimeikkisetti. 

kuva%203.jpg

kuva%204.jpg

kuva%205.jpg

Ehkä maailma hieman avartuisi. Siis tämä parempitapainen ja -vointinen maailma. 🙂 

fitELSE_tarjous.jpg

Klikkaa tästä itsesi Fit-lehden erikoistarjoukseen. 6 numeroa vain 21,90 ja valitsemasi huipputilaajalahja!*

Luetteko te muita kuin sisustuslehtiä – jos niitäkään – ja saatteko niistä lisämotivaatiota esimerkiksi juuri hyvinvointiin elämän eri osa-alueilla?

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia “Fit-lehden tarjous

  1. Ei kyllä tuu luettua kuin sisustuslehtiä. Tai no okei, nekin usein vaan selailen läpi. ootkos kuule semmoinen lihaskimppu kun seur. kerran tavataan:P Shttp://kolmentahdenkoti.casablogit.fi/inä kun et viimexään ollut mikään iso!!!

    1. Marika: Se hyvä puoli pienikokoisena olemisessa on, että vaikka onkin vähän ylipainoinen niin ei välttämättä näytä miltään hylkeeltä. 😉 Mut ei musta lihaskimppua tule, tarkoitus on vaan saada paino normaalilukemiin ja terveyttä paremmaksi. Mä en ole kamalan suuri liikuntafani, joten mitään super fitnessiä tuskin tulee koskaan harjoitettua. 😉

  2. Tuo on kyllä hyvä tarjous! Kyllähän nuo lehdet tuo motivaatiota ja piristystä. En tilaa kuin Deco lehteä ja tässäkin tartun vain hyviin tarjouksiin. En tiedä mikä siinä on kun ei raaski tähän laittaa rahaa kovin usein, varmaan tämä runsas ja ilmainen blogimaailma 😉

    1. Sofia: Mä olen huomannut, että en jaksa lukea sisustuslehtiä millään. Ei sillä etteikö ne olisi kiinnostavia, mutta olen niin jumiutunut sisustusjutuissa blogeihin, että ihan turhaan tilaisin sisustuslehtiä. 🙂 Katsotaan, saanko irti Fit-lehdestä vaikka toki seuraan blogejakin samasta aihepiiristä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *