Treenivaatteita tilaukseen

Mä menin nyt sitten tilaamaan parit vaatekappaleet lenkkeilyvaatteiksi. Päällimmäisenä tietenkin menovehkeet kesäkeleille eli lyhyttä housua ja paitaa. Lisäksi yhdet pitkälahkeiset trikoot.

Puma%20Ess%20Gym%20racerback%20tank%20to

Puma%20Ess%20Studio%20capri%20.jpg

Budget Sportista hihaton Puman treenitoppi ja caprit. Toppi on teknistä materiaalia verkkosisäosalla, caprit jotain ihan tavallista.

Nike%20Filament%20Tight%20treenitrikoot%

Niken pitkät trikoot tilasin XXL.fi:stä. Kaikki ostokset olivat alehinnoilla. Vieläkään ei mieluista tavallisen mallista treenipaitaa löytynyt sopivalla hinnalla, joten voi olla, että menen tavallisilla paidoilla, jos kaapista löytyy ja jään seurailemaan urheiluvaatevalikoimia. Urheilurintsikat/-toppi olisi kyllä hyvä lisä, mutta koska vain kävelen reippaasti, niin kyse ei ole juuri muusta kuin mukavuudesta.

Mä olen vielä hiukan hämilläni tekemistäni tilauksista. En oikein tiedä mitä ajatella, kun en ole tottunut mitään treenejä tekemään, että varsinaisia treenivaatteita olisin tarvinnut. Verkkareilla/leggareilla ja t-paidoilla olen mennyt tähän asti. Tätä täytyy selkeästi vielä sulatella. 🙂

 

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *