Pottunarsissi

Niin siis perunanarsissi. 🙂

kuva%204.jpg

TÀmÀ oli se toinen rehu, jonka kannoin kotiini KevÀtmessuilta. Halusin piruuttani kokeilla jotain uutta ja perunanarsissia mulla ei ole ollutkaan. Taisin jopa kuulla siitÀ ensimmÀistÀ kertaa viime kevÀÀnÀ vai oliko jopa tÀmÀn vuoden alussa.

kuva%202.jpg

TĂ€mĂ€ myöskin on varsin hidas kasvamaan. Oliko niin pienet alut vielĂ€ tĂ€mĂ€n hankkiessani vai onko muuten vaan hidas yksilö… vai onko nÀÀ kaikki hitaampia kasvamaan ja kukkimaan kuin tavalliset narsissit? Pari narsissia on mulla tĂ€nĂ€ kevÀÀnĂ€ tuolla eteisessĂ€ kasvaneet yli ja ympĂ€ri, mutta kolmannen laitoin parvekkeelle ja viimeksi kun kĂ€vin siellĂ€ niin se oli ihan voimissaan. Sen verran viileetĂ€ on kuitenkin vielĂ€ ollut.

kuva%205.jpg

Voi olla, ettÀ enempÀÀ narsisseja ei tÀhÀn talouteen enÀÀ tule, ei ainakaan ennen pÀÀsiÀistÀ. Ja pÀÀsiÀisen jÀlkeen jos ilmat oikeasti lÀmpenevÀt, niin voisi olla aika siirtyÀ muihin kukkiin ja kasveihin. Eikös seuraavaksi ole orvokkikausi? Viime vuonna sain orvokin nimipÀivÀlahjaksi ja se oli siis huhtikuun alkua. Orvokki toki oli silloin sisÀllÀ.

Onko muille tĂ€mĂ€ pottunarsissi tuttu? 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *