Philosophy -tuotesarja Sokokselle!

Ooh la laa! Nämä silmää hivelevästi pakatut ja maailmassa suurta suosiota saavuttaneet Philosophy -tuotteet* saapuvat Suomeen ja ensimmäisenä Sokokselle*!

Kuvankaappaus%202014-4-17%20kello%209.57

Sokos ja Emotion lanseeraavat ensimmäisenä Suomessa Philosophy-tuotesarjan, joka on ihastuttanut maailmalla jo pitkään. Philosophy tuo raikkaan lähestymistavan ihonhoitoon. Sarjan valikoimaan kuuluu innovatiivisia ihonhoitotuotteita, raikkaita tuoksuja ja herkullisia vartalotuotteita. 

Kuvankaappaus%202014-4-17%20kello%209.58

Philosophy lähestyy kauneutta inspiroivan ihonhoidon näkökulmasta ja uskoo, että kaunis iho on paras todiste tehokkaasta ihonhoitosarjasta. Tieteellisesti tutkitut tuotteet ja tehokkaat raaka-aineet takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Sarja koostuu monipuolisesta valikoimasta innovatiivisia ihonhoitotuotteita, raikkaita tuoksuja, suihku- ja kylpyvaahtoja sekä lahjapakkauksia. Tuotteet on suunniteltu sekä huolehtimaan ihosta että tuottamaan hyvää mieltä. Philosophyn visiona on tuoda tehokkaat, näkyviä tuloksia antavat ihonhoitotuotteet jokaisen saataville ja luoda ihonhoitosarja, jossa hyödynnetään uusia ideoita sekä viimeisimpiä tutkimustuloksia. 

Kuvankaappaus%202014-4-17%20kello%209.56

Tuotteet ovat näemmä jo ostettavissa verkkokaupasta*, mutta varsinainen lanseeraus myymälöissä alkaa ensi viikolla. Esimerkiksi Helsingin Sokoksen myymälässä lanseeraus tapahtuu 22.-26.4. eli heti pääsiäisen jälkeen. 🙂

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Philosophy -tuotesarja Sokokselle!

  1. Emotionissa näitä on ollut jo pari viikkoa. Olen ihan myyty näille ja rakastunut siihen Amazing Grace tuoksuun. Aivan ihana! 🙂 Ja noi pakkaukset on ihan rakkauksia! Käsittämätöntä, mutta mulle tää oli outo merkki ja hyvän tovin tuttu myyjä näitä esittelikin ja pisti mukavasti näytteitä mukaan.

    1. Rita: Ai näitä on ollut jo myynnissä?! Multa on mennyt ihan ohi. 😀 Toivottavasti pääsen itsekin jossain vaiheessa kokeilemaan näitä, sillä vaikuttavat ihanan ylellisiltä ja ovat niin kauniisti pakattujakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *